Blyneliai su grikių įdaru

Akcijos:
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
?
- Cukrus, tešlai, 3 valgomieji šaukštai
- Česnakai, 2
- Grikiai, 300 gramų
- Svogūnai, 3 vienetai
- Kvietiniai miltai, tešlai
- Vanduo, tešlai, 3 stiklinės
- Druska, tešlai, 1 arbatinis šaukštelis
- Aliejus, tešlai, 4 valgomieji šaukštai
- Grybai, džiovinti, 100 gramų
- Mielės, tešlai, 1 arbatinis šaukštelis
Gaminimo instrukcija:
Šiltame vandenyje ištirpinti mieles ir cukrų. Suberti druską ir miltus. Miltų dėti tiek, kad gautųsi grietinės tirštumo tešla. Išmaišyti, įpilti aliejų, vėl išmaišyti. Palikti 20 min.
Iškepti blynus. Vieną pusę stipriau, kitą vos vos.
Išvirtus džiovintus grybus sumalti su mėsmale.
Likusiame grybų nuovire išvirti grikius.
Svogūnus susmulkinti ir apkepinti aliejuje.
Sumaišyti grikius su grybais ir svogūnais, įspausti česnako.
Ant labiau pakeptos blyno pusės dėti grikių įdaro, susukti ir apkepinti keptuvėje.
» Rašyti komentarą