Blyneliai su bananais


- Bananai, 4 vienetai
- Cukraus pudra, (papuošimui)
- Cukrus, 4 valgomieji šaukštai
- Krakmolas, 1 arbatinis šaukštelis
- Migdolai, esencija
- Kiaušiniai, 3 vienetai
- Kvietiniai miltai, 8 valgomieji šaukštai
- Alyvuogių aliejus, 4 valgomieji šaukštai
- Pienas, 0.5 stiklinės
- Šokoladas, juodasis, plytelės, 5 vienetai
- Vanilinis cukrus, 2 arbatiniai šaukšteliai
Kiaušinius, cukrų bei vanilinį cukrų gerai išmaišome, pilame pieną, sudedame miltus, krakmolą, nepamirštame įpili aliejaus bei migdolų esencijos ir viską labai gerai išmaišome, kad neliktų miltų gumulėlių. Turi gautis tiršta masė.
Kad blynai neprisviltų, keptuvę patepame aliejumi sudrėkintu popierinio rankšluosčio gabalėliu ir įkaitinus kepame lietinius blynus.
Bananų žievę nulupame, perjauname bananus išilgai pusiau ir kiekvieną pusę susukame į iškeptus lietinius blynus.
Turime 8 blynelius su bananais.
Juos apkepame keptuvėje, tuomet jie būna traškūs ir gražios auksinės spalvos bei nepaprastai skaniai kvepia dėl naudotos migdolų esencijos ir vanilinio cukraus.
Pateikimas: Lėkštės kraštus apibarstome cukraus pudra, į lėkštės vidurį sudedame apkeptus bananinius blynelius ir ant jų viršaus apšlakstome ištirpintą šokoladą (šokoladą ištirpiname vandens vonelėje).
Skanaus!
2017-02-02 12:21
2015-12-04 10:52
2015-02-07 20:06
2014-08-09 19:27
2021-12-12 07:16