Blyneliai su aguonomis

Blyneliai su aguonomis
Akcijos:
TAIP
NE
?
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
Ingredientai:
  • Aguonos, įdarui, 100 gramų
  • Cukrus, įdarui
  • Kiaušiniai, 3 vienetai
  • Kvietiniai miltai, 1 stiklinė
  • Pienas, 1 stiklinė
  • Pienas, įdarui, 0.5 stiklinės
  • Varškė, įdarui, 200 gramų
  • Druska
  • Aliejus
  • Razinos, įdarui, 1 stiklinė
Gaminimo instrukcija:

Į karštą pieną suberti sumaltas aguonas ir razinas.
Pakaitinti pieno masę, kol sutirštės, sudėti cukrų, nuimti nuo ugnies, atvėsinti ir sumaišyti su varške ir 2 tryniais.
Į indą suberti miltus, supilti dalimis pieną, pasūdyti.
Įmaišyti į tešlą 1 kiaušinį ir 2 baltymus, gerai išmaišyti.
Iškepti blynelius tik iš vienos pusės, kitą pusę pakepinti tik kelias sekundes.
Įdarą dėti ant gerai iškeptos blynų pusės, suvynioti.
Suvyniotus blynelius sudėti ant kepimo skardos, patepti sviestu ir apkepti gerai įkaitintoje orkaitėje.

Receptą atsiuntė: Marija
» Rašyti komentarą