Blynai su varške ir riešutais

Akcijos:
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
?
- Cukrus, 8 valgomieji šaukštai
- Graikiniai riešutai, kapoti, 2 saujos
- Kiaušiniai, 4 vienetai
- Kvietiniai miltai, 1.5 stiklinės
- Pienas, 1 stiklinė
- Varškė, 300 gramų
- Aliejus
- Grietinė, 3 valgomieji šaukštai
- Kondensuotas pienas, 200 mililitrų
- Vanilinis cukrus, 1 arbatinis šaukštelis
Gaminimo instrukcija:
Kiaušinius suplakiau su pienu bei 4 šaukštais cukraus ir supylusi miltus užmaišiau blynų tešlą.
Iš užmaišytos tešlos keptuvėje su aliejumi iškepiau lietinius blynus.
Varškę sumaišiau su grietine, vaniliniu cukrumi ir likusiu cukrumi.
Varškę sutryniau į vientisą masę, ja pertepiau blynus ir perlenkiau du kartus.
Perteptus blynus sudėjau į lėkštę, apšlaksčiau kondensuotu pienu ir apibarsčiau kapotais riešutais.
Skanaus.
» Rašyti komentarą