Blynai su varške ir riešutais

Blynai su varške ir riešutais
Akcijos:
TAIP
NE
?
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
Ingredientai:
  • Cukrus, 8 valgomieji šaukštai
  • Graikiniai riešutai, kapoti, 2 saujos
  • Kiaušiniai, 4 vienetai
  • Kvietiniai miltai, 1.5 stiklinės
  • Pienas, 1 stiklinė
  • Varškė, 300 gramų
  • Aliejus
  • Grietinė, 3 valgomieji šaukštai
  • Kondensuotas pienas, 200 mililitrų
  • Vanilinis cukrus, 1 arbatinis šaukštelis
Gaminimo instrukcija:

Kiaušinius suplakiau su pienu bei 4 šaukštais cukraus ir supylusi miltus užmaišiau blynų tešlą.
Iš užmaišytos tešlos keptuvėje su aliejumi iškepiau lietinius blynus.
Varškę sumaišiau su grietine, vaniliniu cukrumi ir likusiu cukrumi.
Varškę sutryniau į vientisą masę, ja pertepiau blynus ir perlenkiau du kartus.
Perteptus blynus sudėjau į lėkštę, apšlaksčiau kondensuotu pienu ir apibarsčiau kapotais riešutais.
Skanaus.

Receptą atsiuntė: Jolita
» Rašyti komentarą