Blynai su pievagrybių ir brokolių įdaru

Blynai su pievagrybių ir brokolių įdaru
Akcijos:
TAIP
NE
?
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
Ingredientai:
  • Juodieji pipirai, malti
  • Svogūnai, 1 vienetas
  • Kiaušiniai, 2 vienetai
  • Kvietiniai miltai, 150 gramų
  • Pienas, 240 mililitrų
  • Pievagrybiai, 5 vienetai
  • Grietinėlė, 18 % riebumo, 1 valgomasis šaukštas
  • Parmezano sūris, tarkuotas, 2 valgomieji šaukštai
  • Kiaulienos šoninė, karšto rūkymo
  • Druska
  • Aliejus, + truputį kepimui, 2 valgomieji šaukštai
  • Brokoliai, 0.5 vieneto
Gaminimo instrukcija:

Iš kiaušinių, pieno, 2 šaukštų aliejaus, miltų bei šiek tiek druskos užmaišoma blynų tešla.
Užmaišyta tešla paliekama 20-30 min.
Tuomet keptuvėje su šiek tiek aliejaus iškepami lietiniai blynai.
Brokolis apie 10 min. apverdamas pasūdytame vandenyje.
Grybai nuplaunami, nusausinami, susmulkinami ir pakepinami kartu su susmulkintu svogūnu.
Apvirti brokoliai nusunkiami ir sutrinami.
Sutrinti brokoliai sumaišomi su pakepintais pievagrybiais bei svogūnais, tarkuotu sūriu, grietinėle, druska bei pipirais.
Gauta mase įdaromi lietiniai blynai ir apkepami keptuvėje su aliejumi.
Paruošti blynai patiekiami su keptuvėje pakepinta susmulkinta šonine.
Skanaus.

Receptą atsiuntė: Ugnė
» Rašyti komentarą