Blynai „Balutės“

Blynai „Balutės“
Akcijos:
TAIP
NE
?
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
Ingredientai:
  • Cukrus, 0.5 stiklinės
  • Kiaušiniai, 3 vienetai
  • Kvietiniai miltai, 0.5 stiklinės
  • Sviestas, 100 gramų
Gaminimo instrukcija:

Kiaušinių trynius atskirti nuo baltymų.
Trynius sudėti į didelį dubenį, o baltymus į nedidelį.
Baltymus išplakti iki standžių putų.
Ant silpnos ugnies ištirpinti sviestą (kad greičiau ištirptų su šaukštu sviestą sukapokite mažais gabalėliais).
Į trynius suberkite miltus, cukrų ir supilkite sviestą.
Viską išmaišykite.
Tada supilkite baltymus ir maišykite, kol neliks gumulėlių.
Įkaitinkite keptuvę (nepamirškite įpilti aliejaus!).
Su šaukštu balomis (kad balytės būtų atskiros) sudėkite tešlą į keptuvę.
Kai iškeps, ant blynelių galite dėti pagardinimus (t.y. užpurkšti grietinėlės, užpjaustyti banano,užberti uogų ir pan.).
Patiekite šiltus.
Gaunasi saldūs blyneliai, tad, jei nemėgstate labai saldžių patiekalų, dėkite tik trečdalį stiklinės ar net dar mažiau cukraus.
Skanaus!!!

Receptą atsiuntė: Rita Ari
» Rašyti komentarą
» Komentarai
Anonimas
2013-12-01 21:00
Kas nenori nevalgykit gi ir nestumkit ant vargses moters.
austeja
2013-12-01 09:53
cia sausainius su tokiu receptu kept pridejus cinmono o ne blynus...
nu zinot
2013-04-15 10:15
3 kiausiniai,ant puse stiklines miltu,tai cia saldi kiausiniene manau
Sandra
2013-04-14 20:01
Mano nuomone cukraus labai daug. Uzteks 50 gr.
Sekmes.
as
2013-02-03 12:46
Kaip iskepti juos nes nuo cukraus jie tiesiog dega.