Bitučių korys

Bitučių korys
Akcijos:
TAIP
NE
?
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
Ingredientai:
  • Cukrus, 1 stiklinė
  • Medus, 1 stiklinė
  • Kiaušiniai, 5 vienetai
  • Kvietiniai miltai, 2 stiklinės
  • Aliejus
Gaminimo instrukcija:

Gerai išplakti kiaušinius, supilti miltus ir iškočioti tešlą.
Tešlą supjaustyti mažais gabaliukais.
Puode įkaitinti aliejų, berti tešlos gabaliukus ir virti tol kol pagels. Kiaurasamčiu išgriebti trupinius į dubenį.
Cukrų ir medų supilti į nedidelį puodą ir virti 10 - 15min, kol pradės tirštėti. Sirupu užpilti aliejuje išvirtus trupinius, gerai išmaišyti mediniu šaukštu. Galima paslėgti.
Laikyti šaltai 3-5 val, po to pjaustyti.
Paprasta, greita ir skanu!

Receptą atsiuntė: Dyma
» Rašyti komentarą
» Komentarai
Zuzana
2019-07-02 21:27
Mes vadinam Niam niam olialia
simona
2016-05-05 12:48
Labai skaniai atrodo gal pasidarysiu
Ligita
2016-02-01 20:58
Mes labai pamegom, o ciam skanestui reikalingas dirbtinis medus o ne naturalus .
lina
2015-12-09 13:26
aš iš tos tešlos-6 kiaušinių ir stiklinės miltų-išminkius,išdaužau tešlą ir plonai tampant iškočioju,kad trapūs pūslėti būtų... verdu aliejuj žagarėlius,o jei skruzdėlynui tepu medaus+vandens glajum, kurį tirpinu indely įdėtam į verdančio vandens indą ir žagarėlius aplieju glaistu ir apiberiu aguonom----tinka ir kalėdiniam stalui ir sau,svečiams pasmaguriauti
Jas
2015-12-07 19:43
Nesuprantu visada trukumu receptuose gaspadine.lt yra...kas juos raso isvis.....