Biskvitinis tortas

Akcijos:
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
?
- Aguonos, 1 stiklinė
- Cukrus, 10 valgomųjų šaukštų
- Krakmolas, 6 valgomieji šaukštai
- Kiaušiniai, 10 vienetų
- Kvietiniai miltai, 4 valgomieji šaukštai
Gaminimo instrukcija:
Kiaušinių baltymai atskiriami nuo trynių, tryniai išsukami su cukrumi. Dedama krakmolo, išsukama, dedama miltų ir viskas vėl išsukama. Kiaušinių baltymai išplakami iki putų, kad pavertus dubenį jos nekristų. Kepimo forma išklojama kepimo popieriumi, baltymai su likusia mase sumaišomi šaukštu. Išmaišyta masė sudedama į formą, pašaunama į orkaitę ir kepama tol, kol gražiai paruduos.
Aguoninė dalis paruošiama taip pat, tik pridedama aguonų.
Labai skanus!
» Rašyti komentarą
» Komentarai
2015-04-10 22:22
tai jau visai nedek to torto, o tai kaio adresas ,,Derebniu v babuške,,
2015-02-21 18:44
jega
2012-07-10 17:52
aš nepagaunu kampo, aguoniniai daliai taip pat reikia 10 kiaušinių??
2012-06-01 16:31
Eiik nakuibtrolololoololoolo
2018-03-04 08:47