Biskvitinis tortas

Biskvitinis tortas
Akcijos:
TAIP
NE
?
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
Ingredientai:
  • Aguonos, 1 stiklinė
  • Cukrus, 10 valgomųjų šaukštų
  • Krakmolas, 6 valgomieji šaukštai
  • Kiaušiniai, 10 vienetų
  • Kvietiniai miltai, 4 valgomieji šaukštai
Gaminimo instrukcija:

Kiaušinių baltymai atskiriami nuo trynių, tryniai išsukami su cukrumi. Dedama krakmolo, išsukama, dedama miltų ir viskas vėl išsukama. Kiaušinių baltymai išplakami iki putų, kad pavertus dubenį jos nekristų. Kepimo forma išklojama kepimo popieriumi, baltymai su likusia mase sumaišomi šaukštu. Išmaišyta masė sudedama į formą, pašaunama į orkaitę ir kepama tol, kol gražiai paruduos.
Aguoninė dalis paruošiama taip pat, tik pridedama aguonų.
Labai skanus!

Receptą atsiuntė: Sandra
» Rašyti komentarą
» Komentarai
Vita
2018-03-04 08:47
Ka tu CIA supaistiai,jeigu ne pati kepiai,nezinai nei kiek laipsniu,kiek laiko,Tai geriau isviso nerasyk,
cioliuke
2015-04-10 22:22
tai jau visai nedek to torto, o tai kaio adresas ,,Derebniu v babuške,,
Faustuks
2015-02-21 18:44
jega
ive
2012-07-10 17:52
aš nepagaunu kampo, aguoniniai daliai taip pat reikia 10 kiaušinių??
Babusky
2012-06-01 16:31
Eiik nakuibtrolololoololoolo