Biskvitiniai pyragėliai

Biskvitiniai pyragėliai
Akcijos:
TAIP
NE
?
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
Ingredientai:
  • Cukrus, 1 puodelis, 180 mililitrų
  • Kiaušiniai, 2 vienetai
  • Kvietiniai miltai, 360 mililitrų
  • Aliejus, 40 mililitrų
  • Sviestas, minkštas, 100 gramų
  • Kondensuotas pienas, skardinėse, 1 vienetas
  • Kepimo milteliai, 2 arbatiniai šaukšteliai
Gaminimo instrukcija:

Biskvitas: išplakame kiaušinius su cukrumi, aliejui. Įmaišome miltus su kepimo milteliais.
Tešlą supilame į kepimo skardą (prieš tai išklotą kepimo popieriumi). Biskvitą kepame iki 180 laipsnių orkaitėje 30 min.
Kepimo skardą pasirinkite plačią ir ilgą, tačiau nelabai gilią.

Kai biskvitas iškepė, išpjauname arba su stikline išspaudžiame rutuliukus. Biskvito atraižas sumalame. Panaudosim apibarstymui.
Kiekvieną biskvito rutuliuką patepame išplaktu sviestu su kondensuotu pienu (tinka ir sutirštintas pienas).
Pyragėlį formuoti galima iš trijų rutuliukų ar keturių. Kad trupiniai laikytųsi, kiekvieną pyragėlį taip pat aptepkite pasigamintu pienu ir pabarstykite trupiniais.

Palikite šaldytuve ar šaltai valandai, jei turite laiko ir ilgesniam laikui.
Kas mėgsta rūgščiau, vieną ar kiekvieną pyragėlio rutuliuką gali apšlakstyti citrinos ar kitų citrusinių vaisių sultimis.
Skanaus :)

Receptą atsiuntė: Karolina S.
» Rašyti komentarą
» Komentarai
Alva
2019-06-05 09:07
Kas cia per nesamone , toks miltu kiekis su 2 kiausiniais ?
dariau
2016-03-14 13:10
Proporcijos visiskai nesamoningos, gaunasi ne pilama, o minkoma tesla