Biskvitiniai grybukai

Biskvitiniai grybukai
Akcijos:
TAIP
NE
?
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
Ingredientai:
  • Cukrus, 200 gramų
  • Sviestas, 150 gramų
  • Kiaušiniai, 3 vienetai
  • Kvietiniai miltai, 400 gramų
  • Grietinė, 200 gramų
  • Kepimo milteliai, 1 arbatinis šaukštelis
  • Vanilinis cukrus, 1 arbatinis šaukštelis
Gaminimo instrukcija:

Gerai išplakti cukrų su kiaušiniais, sudėti grietinę, ir vanilę. Viską išmaišyti. Supilti miltus, sumaišytus su kepimo milteliais, ir vėl išmaišyti. Supilti išlydytą atvėsusį sviestą ir dar kartą gerai išmaišyti tešlą. Kepti gerai įkaitintoje keptuvėje, kol gražiai paruduos. Skanaus!

Receptą atsiuntė: Jurgita
» Rašyti komentarą
» Komentarai
Eva
2019-12-28 22:03
Sveiki, kiek grybuku gauna?
KEPĖJA
2016-11-30 21:13
Glajui baltymus su pudra ne plakti ,o palengva sukti po nedaug pilant pudra,Neturi susidaryti putų, Plakami baltymai putoja ,toks suputojęs ir išdžiūvęs ant grybukų glajus,lengvai nutrupa..Vienam baltymui reikia apie 1 stiklinės pudros,priklauso nuo baltymo dydžio..Geras glajus bus geras kai išsukus pakėlus šaukštą ne bėgs ,o lengvai pajudinus nukris.Kuo ilgėliau pasuktas glajus jis bus blizgesnis ir baltas.Parūgštinam rūgštele ar citrinos sultimis
Andrius
2016-11-30 18:40
Imi kiausiniu baltimus ir cukraus pudra ir plaki kol gausis glajus nudazai kotus paskui idedi kakavos gaunas rudas ir dazai galvas
Ina
2015-12-30 19:52
O kaip paruosti ruda ir balta glaju?