Biskvitinai sausainiai su šokoladu

Akcijos:
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
?
- Cukrus, 3 valgomieji šaukštai
- Kiaušiniai, 3 vienetai
- Kvietiniai miltai, skirti biskvitui, 3 valgomieji šaukštai
- Šokoladas, pieniškas, 120 gramų
- Vanilinis cukrus, 0.5 arbatinio šaukštelio
Gaminimo instrukcija:
Kiaušinius ir cukrų suplakti iki standžoų putų.
Šokoladą sulaužyti mažesniais gabaliukais.
Tada į kiaušinių masę po truputį įmaišyti miltus ir vanilę.
Gautą tešlą supilti į formeles ir į kiekvieną jų įdėti po gabaliuką šokolado.
Kepti apie 20-25 min. 200 laipsnių temperatūroje, kol paviršius gražiai apskrus.
Skanaus.
» Rašyti komentarą