Bifšteksas meksikietiškai

Bifšteksas meksikietiškai
Akcijos:
TAIP
NE
?
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
Ingredientai:
  • Česnakai, 4
  • Juodieji pipirai, malti, 0.4 arbatinio šaukštelio
  • Paprika, 1 vienetas
  • Petražolės, 20 gramų
  • Pomidorai, 250 gramų
  • Svogūnai, 1 vienetas
  • Svogūnai, laiškai, 20 gramų
  • Jautiena, filė, 500 gramų
  • Druska, 0.4 arbatinio šaukštelio
Gaminimo instrukcija:

Mėsą supjaustyti gabalais, patepti aliejumi, pasūdyti, pabarstyti pipirais ir kepti apie 10 min. ant labai karštos sausos keptuvės, kad išorė apskrustų, o vidus liktų raudonas.
Pakeptą mėsą padėti šiltai.
Pakepinti apie 10 min. susmulkintus svogūnus, papriką ir česnakus.
Tada sudėti supjaustytus pomidorus ir dar patroškinti apie 5 min., kad pomidorai tik šiek tiek suminkštėtų.
Daržoves uždėti ant mėsos ir pagardinti žalumynais.
Skanaus.

Receptą atsiuntė: Aleksas
» Rašyti komentarą