Besmegenis ir ežiukai

Akcijos:
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
?
- Česnakai
- Imbieras
- Krakmolas, 1 valgomasis šaukštas
- Morkos, 2 vienetai
- Kiaušiniai, 1 vienetas
- Kvietiniai miltai, 1 valgomasis šaukštas
- Džiūvėsėliai, 2 valgomieji šaukštai
- Majonezas
- Druska
- Prieskoniai, vištienos
- Vištienos faršas, 500 gramų
Gaminimo instrukcija:
Į faršą sudėti kiaušinį, krakmolą, miltus ir pagal skonį įberti paukštienos prieskonių bei druskos.
Sutarkuoti morkas, jas sumaišyti su šaukštu majonezo ir įtarkuoti po nedidelę skiltelę imbiero bei česnako.
Iš faršo formuoti paplotėlius.
Į jų vidų dėti po šaukštą morkų ir formuoti „ežiukus“.
Juos apvoliotus džiūvėsėliuose, papuošti „spygliukais“ iš morkų ir įstatyti „akytes“ bei „nosytes“.
Morkas, prieš dedant į mėsą būtų gerai apkepinti minimaliame aliejaus kiekyje.
Kepti 180 laipsnių temperatūros orkaitėje apie 30 min.
Patiekti su „besmegeniu“, suformuotu iš bulvių košės.
Galima įdėti mėgstamų daržovių.
Pradžiuginkite jais vaikučius, ar save per Kalėdas!
» Rašyti komentarą
» Komentarai
2011-07-29 17:42
Nu va cia tai grazumelis, kai mano mazuliukas paaugs butinai taip padarysiu 

2011-05-23 22:32

2011-02-07 22:36
Salotas galima ne pakišti po Seniu,o padėti šalia.Tada galima kad ir valandą dailinti Senį ir jį pašildyti mikrobangėje, pridėti ežius ir kitus atributus. 

2011-02-03 15:06
Viską puošiant ir lipdant, manau atvėstų senis labai.. Bet idėja tikrai labai graži
O tas seniukas gali ir gulėt gal, taip mažiau prie jo darbelio, tad ir košė neatvėstų.. 


2011-10-16 15:02