„Bento“ - Japoniški priešpiečiai

„Bento“ - Japoniški priešpiečiai
Akcijos:
TAIP
NE
?
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
Ingredientai:
  • Agurkai, 1 vienetas
  • Morkos, 1 vienetas
  • Ryžiai, virti
  • Kiaušiniai, virti, 1 vienetas
  • Dešrelės, keptos („aštunkojai“), 2 vienetai
  • Majonezas
  • Krabų lazdelės
Gaminimo instrukcija:

„Bento“ - tai japoniški priešpiečiai, kuriuos japonai valgo per pietus.
„Bento“ yra įvairiausių rušių, todėl galima naudoti kokius tik norit produktus. Bet svarbiausia, kad bento sudėtyje būtų ryžiai ir daržovės, bei maistas, kuris gali būti skanus ir atvėsęs.
Papildomai šiam receptui dar reikės dviejų gabaliukų sušio su krabų lazdelėmis.
Dėžutėje pradėkite formuoti apskritima iš ryžių (naudokite tam apvalią formelę).
Perpjaukite morką per pusę ir dar kartą per puse, iš agurko iškirpkite norimos formos burnytę ir uždėkite ant ryžių, kad gautusi veidelis.
Šalia į keksiukų formelę įdėkite suši gabalėlius ir papuoškite agurku ir morka, kaip matote paveikslėlyje.
Iš kitos pusės ryžių į keksiukų formelę įdėkite iškepusius „aštunkojus“ bei papuoškite juos mojonezu.
Šalia „aštunkojų“ į keksiukų formlelę įdėkite kiaušinį ant kurio prieš tai galite padaryti su peiliu kokį nors ornamentą.
Papuoškite iš šonų kiaušinį krabų lazdele (prieš tai ją suplėšikite dalimis) bei agurku su morka.
Bento gali būti valgomas jau iš karto.
Skanaus.

Receptą atsiuntė: Monika
» Rašyti komentarą
» Komentarai
(anonimas)
2012-01-06 12:12
Niam labai skanu patiko