Bengališkai paruoštos bulvės

Bengališkai paruoštos bulvės
Akcijos:
TAIP
NE
?
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
Ingredientai:
  • Bulvės, 1.5 kilogramo
  • Česnakai, 3
  • Imbieras, tarkuotas, 1 valgomasis šaukštas
  • Juodieji pipirai, malti
  • Kalendra, kapota (arba petražolės), 0.25 stiklinės
  • Kmynai, 1 valgomasis šaukštas
  • Paprika, milteliai, 0.5 arbatinio šaukštelio
  • Druska, 1 valgomasis šaukštas
  • Sviestas, 4 valgomieji šaukštai
  • Ciberžolė, malta, 1 valgomasis šaukštas
Gaminimo instrukcija:

Bulves nulupkite ir supjaustykite mažesniais gabalėliais.
Sudėkite bulves į pasūdytą verdantį vandenį ir virkite 10 minučių (ne ilgiau!). Po 10 min. bulves nusunkite.
Keptuvėje išlydykite 1 šaukštą sviesto, sudėkite susmulkintą česnaką, imbierą, paprikos miltelius, ciberžolę ir gerai išmaišykite.
Atskiroje didelėje keptuvėje išlydykite likusį sviestą, sudėkite bulves, kmynus ir išmaišius kepinkite, kol apskurs.
Pabaigoje supilkite citrinos sulčių, pipirų bei kalendros (arba petražolių) mišinį, atskirai keptuvėje pakepintus prieskonius, paskaninkite druska, gerai išmaišykite, pavirkite keletą minučių ir patiekite.
Skanaus.

Receptą atsiuntė: Evelina
» Rašyti komentarą