Belgiški vafliai

Akcijos:
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
?
- Cukraus pudra, apibarstymui
- Cukrus, 250 gramų
- Vanilė, ankštis, 1 vienetas
- Kiaušiniai, 8 vienetai
- Kvietiniai miltai, 0.5 kilogramo
- Pienas, 0.5 litro
- Sviestas, 120 gramų
Gaminimo instrukcija:
Pieną pašildyti su vanilės ankštimi. Kiaušinių trynius išplakti su cukrumi. Sviestą ištirpinti ir leisti šiek tiek ataušti. Viską sumaišyti ir įdėti miltų. Kiaušinio baltymus suplakti iki standžių putų ir taip pat įmaišyti į tešlą.
Kepti vaflinėje, ją apvartant.
Iškepusius dėti ant grotelių ir apibarstyti cukraus pudra. Tinka su uogiene, šviežiais vaisiais, uogomis...
» Rašyti komentarą
» Komentarai
2013-01-07 20:22



2012-11-06 20:25
Noreciau



2012-11-06 20:24
kaip skanu 

2012-10-07 09:13
labai nuostabus receptas skanus ir gamink toliau tokius nuostabius patiekalus sekmes



2022-02-16 15:51