Belgiški vafliai

Belgiški vafliai
Akcijos:
TAIP
NE
?
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
Ingredientai:
  • Cukraus pudra, apibarstymui
  • Cukrus, 250 gramų
  • Vanilė, ankštis, 1 vienetas
  • Kiaušiniai, 8 vienetai
  • Kvietiniai miltai, 0.5 kilogramo
  • Pienas, 0.5 litro
  • Sviestas, 120 gramų
Gaminimo instrukcija:

Pieną pašildyti su vanilės ankštimi. Kiaušinių trynius išplakti su cukrumi. Sviestą ištirpinti ir leisti šiek tiek ataušti. Viską sumaišyti ir įdėti miltų. Kiaušinio baltymus suplakti iki standžių putų ir taip pat įmaišyti į tešlą.

Kepti vaflinėje, ją apvartant.

Iškepusius dėti ant grotelių ir apibarstyti cukraus pudra. Tinka su uogiene, šviežiais vaisiais, uogomis...

Receptą atsiuntė: Edita
» Rašyti komentarą
» Komentarai
Viktorija
2022-02-16 15:51
Labai skanūs vafliai, kitą kartą darysiu pusę porcijos, nes gavosi labai daug
eligijus
2013-01-07 20:22
labai skanu
Kamile
2012-11-06 20:25
Noreciau
Kamile
2012-11-06 20:24
kaip skanu
egle
2012-10-07 09:13
labai nuostabus receptas skanus ir gamink toliau tokius nuostabius patiekalus sekmes