Belgiškas tortas

Belgiškas tortas
Akcijos:
TAIP
NE
?
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
Ingredientai:
  • Cukraus pudra, 500 gramų
  • Kiaušiniai, baltymai, 8 vienetai
  • Kiaušiniai, tryniai, 8 vienetai
  • Kvietiniai miltai, 0.5 stiklinės
  • Sviestas, 350 gramų
  • Riešutai, smulkinti, 0.5 stiklinės
  • Romas, arba konjakas, 1 valgomasis šaukštas
  • Vanilinis cukrus, 1 arbatinis šaukštelis
Gaminimo instrukcija:

Tešlai baltymus suplakti iki standžių putų, pamažu ir atsargiai suberiant 400 g cukraus pudros, vėliau įmaišyti riešutus ir miltus.
Padalinti tešlą į 4 dalis ir iškepti papločius riebalais išteptoje kepimo formoje.
Kremui trynius ištrinti su 100 g cukraus pudros, pamažu sudedant sviestą, vanilę ir romą arba konjaką.
Gatavu kremu pertepti visus papločius.
Papuošti savo nuožiūra.

Receptą atsiuntė: Marija
» Rašyti komentarą
» Komentarai
(anonimas)
2011-11-02 08:06
kazkokia nesamone dantys galima susilauzyt
meda
2011-04-11 19:00
atrodo su kremu