Belgiškas tortas

Akcijos:
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
?
- Cukraus pudra, 500 gramų
- Kiaušiniai, baltymai, 8 vienetai
- Kiaušiniai, tryniai, 8 vienetai
- Kvietiniai miltai, 0.5 stiklinės
- Sviestas, 350 gramų
- Riešutai, smulkinti, 0.5 stiklinės
- Romas, arba konjakas, 1 valgomasis šaukštas
- Vanilinis cukrus, 1 arbatinis šaukštelis
Gaminimo instrukcija:
Tešlai baltymus suplakti iki standžių putų, pamažu ir atsargiai suberiant 400 g cukraus pudros, vėliau įmaišyti riešutus ir miltus.
Padalinti tešlą į 4 dalis ir iškepti papločius riebalais išteptoje kepimo formoje.
Kremui trynius ištrinti su 100 g cukraus pudros, pamažu sudedant sviestą, vanilę ir romą arba konjaką.
Gatavu kremu pertepti visus papločius.
Papuošti savo nuožiūra.
» Rašyti komentarą
» Komentarai
2011-04-11 19:00
atrodo su kremu





2011-11-02 08:06