Belgiškai keptas triušis

Belgiškai keptas triušis
Akcijos:
TAIP
NE
?
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
Ingredientai:
  • Cukrus, rudasis, 10 gramų
  • Česnakai, 6
  • Imbieras, šaknis, 2cm
  • Juodieji pipirai, grūsti, 3 gramai
  • Laurų lapai, lapai, 4 vienetai
  • Pomidorai, vyšniniai, 400 gramų
  • Svogūnai, 120 gramų
  • Triušiena, triušis, 1500 gramų
  • Saulėgrąžų aliejus, 60 gramų
  • Actas, Obuolių, 40 gramų
  • Sojos padažas, 20 gramų
  • Druska, 15 gramų
  • Sultinys, mėsos, 0.5 litro
  • Briuselio kopūstai, 500 gramų
Gaminimo instrukcija:

Gaunasi 6 porcijos.
Kadangi ne visi mėgsta briuselinius kopūstėlius, todėl juos galite pakeisti žirneliais ir morkytėmis, arba kitomis, Jūsų mėgstamomis daržovėmis. Aš siūlyčiau šaldytų daržovių rinkinius, kur rasite Jums patinkančių, gardžiausių daržovyčių arba galite pamėginti ir su vaisiais.
Triušį sukarpykite virtuvinėmis arba sodininkų žirklėmis (gaunamos šešios porcijos, jei valgytojų mažiau, kitus gabalus galima užšaldyti).
Triušio gabalus apkepinkite įkaitintame aliejuje, paskui pasūdykite ir pagardinkite grūstais juodaisiais pipirais.
Česnaką smulkiai sukapokite, svogūną supjaustykite stambiomis skiltelėmis.
Nulupkite ir smulkiai supjaustykite imbiero šaknį.
Į puodą įdėkite mėsą, česnakus, svogūnus, imbierą, laurų lapus, supilkite actą, sojų padažą, mėsos sultinį, įberkite cukraus, druskos ir uždengtame puode troškinkite maždaug 30 min.
Briuselinius kopūstus atskirame puode pasūdytame vandenyje pavirkite 10 min.
Į aukštesniais kraštais karščiui atsparų indą sudėkite briuselinius kopūstus, supilkite patroškintą triušieną, ant viršaus sudėliokite mažus pomidorėlius ir kepkite 150 laipsnių temperatūros orkaitėje apie 10 minučių.
Skanaus.

Receptą atsiuntė: Vincentas Sakas
» Rašyti komentarą
» Komentarai
DarkSecret
2010-09-24 11:52
Labai puikiai atrodo, tik karta valgiau triusi (nes pries tai niekaip negalejau prisiversti)- man patiko, bet skonis kaip vistienos (tik kad labai sveika).
..
2010-09-23 22:31
bjaurybes triusius walgot, augintumet triusi tai suprastumet apie ka kalbu.
avalda
2009-12-30 21:16
TriušisPušis tam ir yr, kad mumis sveikus išlaikytom
Kepsem, troškinsem, nes sveikai maitinamės arselis:
kamile
2009-03-14 16:54
NU SKANU BET TRIUSIO GAILA
irena
2009-02-28 13:14
puikumelis