Beatos keksiukai su varške ir šilauogėmis

Beatos keksiukai su varške ir šilauogėmis
Akcijos:
TAIP
NE
?
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
Ingredientai:
  • Varškė, 360 gramų
  • Miltai, 360 gramų
  • Kiaušiniai, 6 vienetai
  • Bananai, 2 vienetai
  • Jogurtas, tinka ir graikiškas, 120 gramų
  • Cukrus, 240 gramų
  • Aliejus, 8 valgomieji šaukštai
  • Šilauogės , 1 sauja
  • Migdolų drožlės, 1 sauja
  • Kepimo milteliai, 3 arbatiniai šaukšteliai
  • Krakmolas, 2 arbatiniai šaukšteliai
  • Vanilinis cukrus, 1 arbatinis šaukštelis
  • Druska, 1 žiupsnelis
Gaminimo instrukcija:
  1. Bananus sutrinti šakute, sumaišyti su varške, 2 kiaušinių tryniais, vaniliniu cukrumi bei krakmolu. Pagardinti žiupsneliu druskos. Tai bus keksiukų įdaras.

  2. 4 kiaušinius ir 2 baltymus išplakti su cukrumi. Pamažu plakant supilti aliejų. Sukrėsti jogurtą ir gerai permaišyti. Miltus sumaišyti su kepimo milteliais ir suberti į skystąją masę. Viską išmaišyti, kad neliktų gumuliukų.

  3. Dėti į keksiukų formeles po du valgomus šaukštus tešlos, tuomet į vidurį įkrėsti po vieną arbatinį šaukštelį varškės ir bananų įdaro. Puošti šilauogėmis ir migdolo drožlėmis.

  4. Kepti 185 laipsnių temperatūroje apie 30 min. Skanaus.

Porcijų skaičius: 12
Receptą atsiuntė: Dovilė B.
» Rašyti komentarą