Bavariškos salotos su rūkyta dešra

Bavariškos salotos su rūkyta dešra
Akcijos:
TAIP
NE
?
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
Ingredientai:
  • Agurkai, marinuoti, 4 vienetai
  • Garstyčios, 1 valgomasis šaukštas
  • Svogūnai, laiškai, 1 sauja
  • Svogūnai, raudonasis, 4 vienetai
  • Actas, 1 valgomasis šaukštas
  • Majonezas, 4 valgomieji šaukštai
  • Dešra, rūkyta, 350 gramų
  • Druska
  • Grietinė, 4 valgomieji šaukštai
  • Baltieji pipirai, malti
  • Sūris, 200 gramų
Gaminimo instrukcija:

Dešrą nulupti ir supjaustyti plonais gabaliukais.
Sūrį supjaustyti kubeliais.
Agurkus - šiaudeliais.
Svogūnus - plonais žiedais.
Svogūnėlius, petražoles susmulkinti.
Majonezą suplakti su grietine, actu, garstyčiomis. Pasūdyti ir įberti pipirų.
Visus ingredientus sudėti į indą, užpilti padažu, palaikyti 15 min, kad nusistovėtų.
Salotas valgyti su juoda duona.
Tinka prie degtinės.

Receptą atsiuntė: Lialia
» Rašyti komentarą
» Komentarai
ruta
2011-10-06 19:23
socios vyriskos,tikrai geros