Bavariškos salotos su rūkyta dešra

Akcijos:
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
?
- Agurkai, marinuoti, 4 vienetai
- Garstyčios, 1 valgomasis šaukštas
- Svogūnai, laiškai, 1 sauja
- Svogūnai, raudonasis, 4 vienetai
- Actas, 1 valgomasis šaukštas
- Majonezas, 4 valgomieji šaukštai
- Dešra, rūkyta, 350 gramų
- Druska
- Grietinė, 4 valgomieji šaukštai
- Baltieji pipirai, malti
- Sūris, 200 gramų
Gaminimo instrukcija:
Dešrą nulupti ir supjaustyti plonais gabaliukais.
Sūrį supjaustyti kubeliais.
Agurkus - šiaudeliais.
Svogūnus - plonais žiedais.
Svogūnėlius, petražoles susmulkinti.
Majonezą suplakti su grietine, actu, garstyčiomis. Pasūdyti ir įberti pipirų.
Visus ingredientus sudėti į indą, užpilti padažu, palaikyti 15 min, kad nusistovėtų.
Salotas valgyti su juoda duona.
Tinka prie degtinės.
» Rašyti komentarą
» Komentarai
2011-10-06 19:23