Batonas pusryčiams

Akcijos:
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
?
- Cukrus
- Kiaušiniai, 1 vienetas
- Batonas, riekės, 4 vienetai
- Aliejus, kepimui
Gaminimo instrukcija:
Kiaušinį išplakti šakute, įdėti truputį cukraus.
Įkaitinti keptuvėje aliejų.
Batono riekeles pamirkyti kiaušinio ir cukraus plakinyje ir kepti, kol gražiai apskrus.
Iškeptas batono riekeles apibarstyti cukrumi arba cukraus pudra.
P.S. Į kiaušinio ir cukraus plakinį galite įmaišyti šiek tiek vanilės, kad kepančios riekelės gardžiau kvepėtų.
Greitai pagaminama bei gardu!
Skanaus!
» Rašyti komentarą
» Komentarai
2015-04-14 16:43
jo ziauriai skanu mmmmmm

2014-08-26 16:13
Vau kokie skanus kad nezinau ka sakyt



















2013-01-20 11:13
Aš kepu ir man labai patinka.Tikrai siūlyčiau vaikams 

2012-02-19 20:00
Taip, dažniausiai kai įplaku mažą kiaušinį, dar dapilu trupučiuką pieno, gaunasi liux
O jei dar kepi su šviežiu batonu, tai man nerealu, toks minkštas, mm, bet kažkodėl kiti sako, kad su pastovėjusiu skaniau, nu kaip kam, man šviežesnis gardžiau, bet ir šiek tiek pastovėjęs ne ką blogesnis 


2022-03-02 18:38