Barbekiu vištienos kepinukai

Akcijos:
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
?
- Garstyčios, milteliai, 0.5 arbatinio šaukštelio
- Svogūnai, 1 vienetas
- Baltas vynas, sausas, 50 mililitrų
- Pomidorų padažas, 300 mililitrų
- Aliejus, 30 mililitrų
- Prieskoniai
- Vorčesterio padažas, 25 mililitrai
- Vištienos kulšelės, 1 kilogramas
Gaminimo instrukcija:
Susmulkinkite svogūną. Sumaišykite aliejų, vorčesterio padažą, baltąjį vyną, pomidorų padažą. Į marinatą įmaišykite svogūnus, garstyčias ir kitus prieskonius: druską, pipirus.
Vištienos kulšeles ar sparnelius sudėkite į marinato masę ir pamaišykite, kad marinatas apsemtų visas vištienos puseles.
Marinuokite apie 1-2 paras.
Kepkite griliuje ar ant laužo ugnies.
Skanaus!
» Rašyti komentarą