Baravykų salotos

Baravykų salotos
Akcijos:
TAIP
NE
?
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
Ingredientai:
  • Česnakai, skiltelė, 1
  • Juodieji pipirai
  • Porai, 100 gramų
  • Alyvuogių aliejus, 6 valgomieji šaukštai
  • Baltas vynas, 50 gramų
  • Baravykai, vidutinio dydžio, 8 vienetai
  • Druska
Gaminimo instrukcija:

Nuvalykite baravykus šepetėliu. Jeigu plausite - labai gerai nusausinkite.
Nuvalytus baravykus supjaustykite plonomis juostemėmis ir pakepinkite alyvuogių aliejuje, kol gražiai apskrus.
Pakepintus baravykus pagardinkite druska ir pipirais.
Ištrinkite lėkštę parpjauta skiltele česnako ir sudėkite į ją pakepintus baravykus.
Susmulkinkite česnaką, kuriuo trynėte lėkštę, suberkite į atskirą dubenėlį ir apipilkite 2 šaukštais aliejaus.
Supjaustykite porus plonais žiedeliais, šiek tiek pakepinkite labai gerai įkaitintame aliejuje, supilkite vyną, dar 1-2 min. pakepinkite ir užpilkite ant baravykų.
Apšlakstykite aliejumi su česnakais.
Skanaus.

Receptą atsiuntė: Inga
» Rašyti komentarą
» Komentarai
Lijana :)
2010-09-12 16:58
Siaip skaniai atrodo... bet skonis priklauso nuo pipiru kiekio ir balto vyno rusies... - jei neskanu buvo...
asta19
2010-02-10 15:56
atrodo skanu
domantas
2009-02-19 16:05
aciu uz recepta bet meslas neskanu......