Baravykų salotos

Akcijos:
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
?
- Česnakai, skiltelė, 1
- Juodieji pipirai
- Porai, 100 gramų
- Alyvuogių aliejus, 6 valgomieji šaukštai
- Baltas vynas, 50 gramų
- Baravykai, vidutinio dydžio, 8 vienetai
- Druska
Gaminimo instrukcija:
Nuvalykite baravykus šepetėliu. Jeigu plausite - labai gerai nusausinkite.
Nuvalytus baravykus supjaustykite plonomis juostemėmis ir pakepinkite alyvuogių aliejuje, kol gražiai apskrus.
Pakepintus baravykus pagardinkite druska ir pipirais.
Ištrinkite lėkštę parpjauta skiltele česnako ir sudėkite į ją pakepintus baravykus.
Susmulkinkite česnaką, kuriuo trynėte lėkštę, suberkite į atskirą dubenėlį ir apipilkite 2 šaukštais aliejaus.
Supjaustykite porus plonais žiedeliais, šiek tiek pakepinkite labai gerai įkaitintame aliejuje, supilkite vyną, dar 1-2 min. pakepinkite ir užpilkite ant baravykų.
Apšlakstykite aliejumi su česnakais.
Skanaus.
» Rašyti komentarą
» Komentarai
2010-02-10 15:56
atrodo skanu



2009-02-19 16:05
aciu uz recepta bet meslas neskanu...... 

2010-09-12 16:58