Baravykai svogūnų padaže

Baravykai svogūnų padaže
Akcijos:
TAIP
NE
?
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
Ingredientai:
  • Svogūnai, 2 vienetai
  • Baravykai, kepurėlės, 500 gramų
  • Druska
  • Sviestas, 1.5 valgomojo šaukšto
  • Grietinė, 1.5 valgomojo šaukšto
Gaminimo instrukcija:

Šviežių jaunų baravykų kepurėlės nuplaunamos, nusausinamos, pasūdomos ir 15 min. kepinamos svieste. Tada ant jų užberiami pakepinti svogūnai, supilama grietinė ir viskas dar kiek patroškinama.

» Rašyti komentarą
» Komentarai
rucka
2010-01-25 12:44
skanumelis
vikce
2010-01-07 12:59
niam niam, taip visa laika as darau, o vyras rekia ant manes, kad jam nepatinka, tai turiu daryt jam atskirai, ot ziopliukas, koki skoni praranda
(anonimas)
2009-02-17 16:36