Baravykai svogūnų padaže

Akcijos:
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
?
- Svogūnai, 2 vienetai
- Baravykai, kepurėlės, 500 gramų
- Druska
- Sviestas, 1.5 valgomojo šaukšto
- Grietinė, 1.5 valgomojo šaukšto
Gaminimo instrukcija:
Šviežių jaunų baravykų kepurėlės nuplaunamos, nusausinamos, pasūdomos ir 15 min. kepinamos svieste. Tada ant jų užberiami pakepinti svogūnai, supilama grietinė ir viskas dar kiek patroškinama.
» Rašyti komentarą
» Komentarai
2010-01-07 12:59
niam niam, taip visa laika as darau, o vyras rekia ant manes, kad jam nepatinka, tai turiu daryt jam atskirai, ot ziopliukas, koki skoni praranda 

2009-02-17 16:36

2010-01-25 12:44