Baravykai dzūkiškai

Akcijos:
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
?
- Bulvės, didelės, 6 vienetai
- Svogūnai, 2 vienetai
- Kiauliena, spirgučiai, 100 gramų
- Kiaulienos lašiniai, rūkyti, riekelė, 1 vienetas
- Baravykai, marinuoti ar virti, 1 litras
- Druska
- Sviestas, 100 gramų
- Grietinė, ar grietinėlė, 100 mililitrų
Gaminimo instrukcija:
Svogūnus supjaustome ir apkepinam svieste. Į kitą keptuvę dedame spirgučius, supjaustytus lašinukus ir pjaustytus baravykus. Viską pakepiname. Bulves nuplauname ir su lupena dedame virti į pasūdytą vandenį. Į keptuvę su baravykais sudedame svogūnus ir dar pakepam keletą minučių. baigiant kepti pasūdome, pilame grietinėlę arba grietinę, išmaišome. Išvirtas bulves dedame kelioms minutėms į įkaitintą orkaitę 5 min. Tiekiame baravykus su virtomis su lupena bulvėmis, jas prapjauname kryžmai ir uždedame sviesto.
Skanaus
» Rašyti komentarą
» Komentarai
2011-03-08 21:18
AS SIULICIAU BARAVIKUS PAKEISTI I RAUDONAS MUSMERES TIKRAI SKANU



2010-09-23 23:34
neskaiciuokit tu koloriju, velniskai skanu 

2010-09-20 22:32



2010-03-28 16:48


2013-01-28 12:46
bulvės turėtų būti nuluptos ir keptos aliejuj keptuvėj arba orkaitėj, va tad būtų skanu