Baravykai dzūkiškai

Baravykai dzūkiškai
Akcijos:
TAIP
NE
?
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
Ingredientai:
  • Bulvės, didelės, 6 vienetai
  • Svogūnai, 2 vienetai
  • Kiauliena, spirgučiai, 100 gramų
  • Kiaulienos lašiniai, rūkyti, riekelė, 1 vienetas
  • Baravykai, marinuoti ar virti, 1 litras
  • Druska
  • Sviestas, 100 gramų
  • Grietinė, ar grietinėlė, 100 mililitrų
Gaminimo instrukcija:

Svogūnus supjaustome ir apkepinam svieste. Į kitą keptuvę dedame spirgučius, supjaustytus lašinukus ir pjaustytus baravykus. Viską pakepiname. Bulves nuplauname ir su lupena dedame virti į pasūdytą vandenį. Į keptuvę su baravykais sudedame svogūnus ir dar pakepam keletą minučių. baigiant kepti pasūdome, pilame grietinėlę arba grietinę, išmaišome. Išvirtas bulves dedame kelioms minutėms į įkaitintą orkaitę 5 min. Tiekiame baravykus su virtomis su lupena bulvėmis, jas prapjauname kryžmai ir uždedame sviesto.

Skanaus

Receptą atsiuntė: sandra
» Rašyti komentarą
» Komentarai
tai gi
2013-01-28 12:46
viskas skanu,tik bulvės su lupyna kaip kaime kiaulėm šutina,o smarvė nuo jų
bulvės turėtų būti nuluptos ir keptos aliejuj keptuvėj arba orkaitėj, va tad būtų skanu
zoja
2011-03-08 21:18
AS SIULICIAU BARAVIKUS PAKEISTI I RAUDONAS MUSMERES TIKRAI SKANU
jonas
2010-09-23 23:34
neskaiciuokit tu koloriju, velniskai skanu
donata
2010-09-20 22:32
labai patiko
(anonimas)
2010-03-28 16:48