„Baraniuka“ troškinys

„Baraniuka“ troškinys
Akcijos:
TAIP
NE
?
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
Ingredientai:
  • Morkos, 2 vienetai
  • Svogūnai, 2 vienetai
  • Kiauliena, 800 gramų
  • Prieskoniai
  • Šparaginės pupelės, 350 gramų
Gaminimo instrukcija:

Šparagines pupeles nuplauname, jei labai ilgos, per pus pasmulkiname ir apverdame pasūdytame vandenyje.
Morkas supjaustome trikampėliais ar kubeliais (netarkuojame).
Svogūnus susmulkiname didesniais kubeliais ir pakepiname kartu su morkomis aliejuje ant silpnos ugnies, kad neapskrustų, o tik suminkštėtų.
Kiaulieną supjaustome smulkiais gabalėliais ir pakepiname su mėgstamais prieskoniais, kol apskrus.
Apskrudusią kiaulieną patroškiname vandenyje, kad suminkštėtų.
Paruoštą kiaulieną (jei liko vandens - išpilti) sumaišyti su paruoštomis daržovėmis.
Jei trūksta prieskonių pagardinti ir viską sumaišyti.
Patiekti su bulvėmis ar kitu mėgstamu garnyru.
Skanaus!

Receptą atsiuntė: Baraniuka
» Rašyti komentarą
» Komentarai
(anonimas)
2013-07-21 19:46
myrita
2012-01-07 13:29
tikrai skanu ir paprasta. as dar pridejau saldytu darzoviu pakeli