Bandelės su mėsa, pievagrybiais ir sūriu

Akcijos:
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
?
- Svogūnai, 1 vienetas
- Kiaušiniai, 1 vienetas
- Pievagrybiai, 250 gramų
- Pienas, 100 gramų
- Prieskoniai
- Mėsa, kiaulienos ir jautienos faršas, 350 gramų
- Tešla, mielinė, šaldyta, lakštai, 3
Gaminimo instrukcija:
Atšildyti tešlą.
Apkepinti keptuvėje faršą, susmulkintą svogūną su prieskoniais. Tada kartu sudėti smulkiai pjaustytus pievagrybius. Į paruoštą mėsos masę sudėti sutarkuotą sūrį.
Suformuoti tešlą ir įdaryti mėsos mase (aš dariau pynutes). Kepinius aptepti kiaušinio plakiniu ir kepti 150 - 200°C temperatūros orkaitėje apie 20 - 30 minučių.
Skanaus :)
» Rašyti komentarą