Bandelės su mėsa, pievagrybiais ir sūriu

Bandelės su mėsa, pievagrybiais ir sūriu
Akcijos:
TAIP
NE
?
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
Ingredientai:
  • Svogūnai, 1 vienetas
  • Kiaušiniai, 1 vienetas
  • Pievagrybiai, 250 gramų
  • Pienas, 100 gramų
  • Prieskoniai
  • Mėsa, kiaulienos ir jautienos faršas, 350 gramų
  • Tešla, mielinė, šaldyta, lakštai, 3
Gaminimo instrukcija:

Atšildyti tešlą.

Apkepinti keptuvėje faršą, susmulkintą svogūną su prieskoniais. Tada kartu sudėti smulkiai pjaustytus pievagrybius. Į paruoštą mėsos masę sudėti sutarkuotą sūrį.

Suformuoti tešlą ir įdaryti mėsos mase (aš dariau pynutes). Kepinius aptepti kiaušinio plakiniu ir kepti 150 - 200°C temperatūros orkaitėje apie 20 - 30 minučių.

Skanaus :)

Receptą atsiuntė: Aistė
» Rašyti komentarą