Bandelės su lašinukais

Akcijos:
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
?
- Aguonos, 1 valgomasis šaukštas
- Cukrus, 1 valgomasis šaukštas
- Juodieji pipirai, malti
- Svogūnai, 1 vienetas
- Kiaušiniai, 1 vienetas
- Kvietiniai miltai, 500 gramų
- Pienas, 250 mililitrų
- Kiaulienos šoninė, rūkyta, 200 gramų
- Druska, 1 arbatinis šaukštelis
- Aliejus, 5 valgomieji šaukštai
- Mielės, 20 gramų
Gaminimo instrukcija:
Užminkome mielinę tešlą iš miltų, pieno, kiaušinių, cukraus, druskos, aliejaus bei mielių ir pakildiname.
Lašinius smulkiai supjaustome, sudedame susmulkintą svogūną ir supilame aguonas.
Imame po gabaliuką tešlos, iškočiojam ir dedame įdaro, kraštus užspaudome kaip virtinukams.
Dedame į skardą ir leidžiame pakilti, pakilus patepame išplaktu kiaušinio tryniu su trupučiu vandenio ir kepame 170-180 laipsnių temperatūroje apie 20-25 min.
Skanaus.
» Rašyti komentarą
» Komentarai
2018-11-14 14:03
niekada nedededu aguonu.tik kmynus.kazkaip aguonos ir lasiniai.nu jau visai nekaip
2017-10-08 16:56
As vietoje aguonu dedu KMYNUS!
2016-06-15 23:17
Kiek laiko tešla kildinti?
2015-11-22 16:44
Jadvyga į šitas bandeles būtina dėti aguonų čia lietuviškos, o ne latviškos bandelės
2022-04-01 18:16