Bandelės su aguonomis ir cinamonu

Bandelės su aguonomis ir cinamonu
Akcijos:
TAIP
NE
?
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
Ingredientai:
  • Pienas, 500 mililitrų
  • Mielės, 25 gramai
  • Cukrus, 150 mililitrų
  • Miltai, 800 mililitrų
  • Druska, 1 arbatinis šaukštelis
  • Sviestas, 3 valgomieji šaukštai
  • Aguonos, arba cinamonas
  • Cukrus
Aptepimui:
  • Kiaušiniai, 1
Gaminimo instrukcija:
  1. Ištirpinti mieles šiltame piene.

  2. Suberti cukrų, druską.

  3. Persijoti į tešlą pusę miltų. Išmaišyti, suberti likusius miltus ir sudėti minkštą sviestą.

  4. Užminkyti tešlą (minkyti ne mažiau kaip 10 min.), uždengti ir šiltai kildinti 30 - 40 min., kol pakils dvigubai.

  5. Padalinti tešlą į dvi dalis. Kiekvieną dalį iškočioti į 50 - 40 cm dydžio 0,5 - 1 cm storio keturkampį. Ištepti minkštu sviestu, ir apibarstyti aguonomis, cinamonu, bei cukrumi.

  6. Suvynioti tešlą kaip vyniotinį ir supjaustyti 3 - 4 cm pločio gabaliukais.

  7. Iškloti skardą kepimo popieriumi, sudėti bandeles ir aptepti išplaktu kiaušiniu.

  8. Kepti iki 200°C įkaitintoje orkaitėje apie 20 min.

Porcijų skaičius: 8
Receptą atsiuntė: Rita
» Rašyti komentarą