Bananų traškučiai „Tajadas“

Bananų traškučiai „Tajadas“
Akcijos:
TAIP
NE
?
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
Ingredientai:
  • Bananai, žali arba plantanai, 5 vienetai
  • Rapsų aliejus
  • Druska
  • Čili, milteliai
Gaminimo instrukcija:

Nulupkite žalius bananus (arba plantanus) ir supjaustykite išilgai plonomis riekelėmis.
Gilioje keptuvėje gerai įkaitinkite aliejų ir kepti jame bananų riekeles (nepridėkite daug, nes sulips), kol jos gražiai apskrunda.
Pakeptus traškučius išgriebkite iš aliejaus ir sudėkite ant popierinio rankšluosčio, kad susigertų riebalai.
Tuomet apibarstykite druska bei čili pipirais ir patiekite šiltus arba šaltus (kaip Jums skaniau).
Skanaus!

Receptą atsiuntė: Karolis
» Rašyti komentarą
» Komentarai
kristyna
2011-11-03 14:51
gawno gawno gawno oku: