Bananų pyragas

Bananų pyragas
Akcijos:
TAIP
NE
?
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
Ingredientai:
  • Sviestas, 125 gramai
  • Cukrus, rudasis , 240 gramų
  • Kiaušiniai, 2 vienetai
  • Bananai, 2 vienetai
  • Pienas, 125 mililitrai
  • Kvietiniai miltai, 175 gramai
  • Kepimo milteliai, 1 arbatinis šaukštelis
  • Druska, 1 žiupsnelis
  • Kokosas, drožlės, 75 gramai
  • Cinamonas, 1 žiupsnelis
  • Muskatas, 1 žiupsnelis
  • Kardamonas, 1 žiupsnelis
  • Kvapieji pipirai, 1 žiupsnelis
Gaminimo instrukcija:
  1. Sviestą, kambario temperatūros, išsukti su cukrumi.

  2. Įmaišyti išplaktus kiaušinius ir pieną.

  3. Suberti druską, miltus, prieskonius ir kepimo miltelius. Tešlą gerai išsukti.

  4. Gerai išnokusius bananus padalinti į dvi dalis ir perpjauti per pusę.

  5. Bananus pavolioti kokoso drožlėse.

  6. Sudėti į kepimo formą, išklotą kepimo popieriumi.

  7. Ant bananų užpilti tešlą. Paviršių išlyginti.

  8. Kepti 160-180 laipsnių orkaitėje apie 1 valandą. Ar iškepė, patikrinkite mediniu pagaliuku. Jei pagaliuką įsmeigus į pyragą jis lieka sausas, vadinasi pyragas iškepė.

  9. Skanaus!

Porcijų skaičius: 8
Receptą atsiuntė: Marija
» Rašyti komentarą
» Komentarai
wiko
2015-07-02 16:05
siulyciau kia nors pudrike uzbarstyti ir dar kokiu nors pabarstuku pabarstyti
Klaustuke
2015-02-28 14:23
Amm, atsiprasau, bet man asmeniskai jis negraus,o zmones kaip sakoma valgo akimis.. Kaip patartumet papuosti ar kazka, kad geriau ziuretusi?