Bananinis pyragas (kepta duonkepėje)

Bananinis pyragas (kepta duonkepėje)
Akcijos:
TAIP
NE
?
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
Ingredientai:
  • Bananai, nedideli, 3 vienetai
  • Cukrus, 0.75 stiklinės
  • Kiaušiniai, 1 vienetas
  • Kvietiniai miltai, 2 stiklinės
  • Soda, 1 arbatinis šaukštelis
  • Druska, 0.5 arbatinio šaukštelio
  • Sviestas, 2 valgomieji šaukštai
  • Grietinė, 2 valgomieji šaukštai
  • Kepimo milteliai, 0.5 arbatinio šaukštelio
Gaminimo instrukcija:

Produktus (išskyrus vieną bananą) sudėti pagal duonkepės reikalavimus. Parinkti ciklą “kepiniai su kepimo milteliais”. Po pyptelėjimo sudėti griežinėliais supjaustytą bananą. Jeigu bananai dideli, reikės daugiau miltų.

Kepant orkaitėje, cukrų išsukti su sviestu iki purios masės. Įmušt kiaušinį, sudėti sutrintus du bananus grietinę, išmaišyti. Suberti miltus sumaišytus su druska, kepimo milteliais, soda. Gerai išmaišyti, dėti į sviestu pateptą indą ir kepti 180 laipsnių įkaitintoje orkaitėje 50-60 minučių.

Receptą atsiuntė: http://forelle.blogas.lt
» Rašyti komentarą
» Komentarai
Svecias
2011-02-19 22:26
sakyciau skniai gavosi, tik kad man siek tiek buvo per daug cukraus. Bet visuma tai