Bananinės spurgos

Akcijos:
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
?
- Varškė, 300 gramų
- Bananai, sutrinto, 1 vienetas
- Kiaušiniai, 1 vienetas
- Kvietiniai miltai, apytikriai, 6 valgomieji šaukštai
- Cukrus, 2 valgomieji šaukštai
- Rapsų aliejus, 800 mililitrų
- Cukraus pudra, 1 sauja
Gaminimo instrukcija:
Porcijų skaičius: 24
Varškę sutrinti su cukrumi, įmušti kiaušinį, dėti sutrintą bananą ir gerai išmaišyti. Berti miltus ir išmaišyti. Tešla turi būti lipni ir tiršta. Jei maišosi lengvai - dėti dar miltų.
Puode įkaitinti aliejų.
Iš tešlos gnybti gabalėlį ir drėgnomis rankomis suformuoti spurgas.
Virti, kol įgaus rusvą spalvą ir vidurys bus iškepęs. Jeigu spurgos tyžta - galima apvolioti miltuose prieš dedant į puodą.
Atvėsusias spurgas pabarstyti cukraus pudra.
» Rašyti komentarą