Bananinės spurgos

Bananinės spurgos
Akcijos:
TAIP
NE
?
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
Ingredientai:
  • Varškė, 300 gramų
  • Bananai, sutrinto, 1 vienetas
  • Kiaušiniai, 1 vienetas
  • Kvietiniai miltai, apytikriai, 6 valgomieji šaukštai
  • Cukrus, 2 valgomieji šaukštai
  • Rapsų aliejus, 800 mililitrų
  • Cukraus pudra, 1 sauja
Gaminimo instrukcija:
  1. Varškę sutrinti su cukrumi, įmušti kiaušinį, dėti sutrintą bananą ir gerai išmaišyti. Berti miltus ir išmaišyti. Tešla turi būti lipni ir tiršta. Jei maišosi lengvai - dėti dar miltų.

  2. Puode įkaitinti aliejų.

  3. Iš tešlos gnybti gabalėlį ir drėgnomis rankomis suformuoti spurgas.

  4. Virti, kol įgaus rusvą spalvą ir vidurys bus iškepęs. Jeigu spurgos tyžta - galima apvolioti miltuose prieš dedant į puodą.

  5. Atvėsusias spurgas pabarstyti cukraus pudra.

Porcijų skaičius: 24
Receptą atsiuntė: Dorianas
» Rašyti komentarą