Bananinė duona su cinamonu

Bananinė duona su cinamonu
Akcijos:
TAIP
NE
?
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
Ingredientai:
  • Bananai, 3 vienetai
  • Cinamonas, 1 arbatinis šaukštelis
  • Cinamonas, (apibarstymui)
  • Cinamonas, traškučiai
  • Cukrus, (apibarstymui)
  • Cukrus, rudasis, 0.5 stiklinės
  • Kiaušiniai, 2 vienetai
  • Kvietiniai miltai, 1.5 stiklinės
  • Rapsų aliejus, 1 valgomasis šaukštas
  • Soda, 0.5 arbatinio šaukštelio
  • Druska, 0.5 arbatinio šaukštelio
  • Kepimo milteliai, 0.25 valgomojo šaukšto
  • Avižiniai dribsniai, 1 stiklinė
Gaminimo instrukcija:

Įkaitinkite orkaitę iki 175 laipsnių temperatūros.
Patepkite riebalais kepimo formą.
Sumaišykite miltus, rudąjį cukrų, druską, sodą, kepimo miltelius, cinamoną, avižinius dribsnius ir cinamoninius traškučius.
Atskirame dubenyje sutrinkite bananus, supilkite aliejų ir įmuškite kiaušinius ir gerai išmaišykite.
Gautą bananų masę sudėkite į dubenį su sausais ingredientais ir viską gerai išmaišykite.
Supilkite tešlą į kepimo formą ir pabarstykite cinamonu bei cukrumi.
Kepkite apie 45-50 min. Palietus kepalo viršų, jis turi būti kietas.
Išimkite iškeptą duoną iš orkaitės ir leiskite maždaug 5 min. atvėsti kepimo formoje.
Po 5 min. išimkite iš kepimo formos ir palikite ant grotelių dar 10 min., kad atvėstų.
Skanaus!

Receptą atsiuntė: Zita
» Rašyti komentarą