Baltyminiai saldukai

Akcijos:
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
?
- Cukrus, 1.5 stiklinės
- Kiaušiniai, baltymai, 7 vienetai
- Soda
- Citrinos rūgštis
Gaminimo instrukcija:
Viską išplakame iki standžių putų, sudedame į konditerinį maišelį ir išspaudžiame į skardą norimos formos sausainiukus (galima sudėti šaukšteliu).
Tada kišame į 110 laipsnių temperatūros orkaitę ir džioviname kol sukietėja.
Skanaus!
» Rašyti komentarą
» Komentarai
2011-10-13 17:36
Mes tai juos vadinam "
riniais sausainiais" nes lengvi kaip plunksnelės ir labai skanūs o


2011-10-05 19:23
o ar galima nuplikius obolius ir išdžiovinus orkaitei ideti mases ir dar pakepinti orkaiteje?



2011-09-17 21:38
labai skamnūs jei nemokat daryt niekas nekaltas nei pridege nei ka ir tešla gerai gavos jei per daug piraga iškepem 

2011-07-01 22:21
MANO TAI MAMA MOKA SI RECEPTA ATMINTINAI!!! TAI NET NEREIKIA SKAITYTI!!!






2011-11-17 15:34
burnojant vieni ant kitu tik parodot savo zema intelekto lygi..
be to, baltymams bei cukrui skrundant susidaro kancerogenai.
autore, pykit jus ant manes kiek norit, bet jie neturi taip paruduoti. primazinkit temperatura daugiau jei svyla greit ir praverkit orkaite.
kas vel rekausit ant manes, prasom laisva valia, as morengu per diena iskepu po keliasdesimt kg.. isivaizduojat kiek tai?. puse kambario apkrauta buna dezem...
kam jie lipo, tizo - per trumpai ir per karstai kepet.
atsiprasau uz didziuju raidziu nerasyma ir svepla teksta (bedos su kompiuteriu)