Baltyminiai saldukai

Baltyminiai saldukai
Akcijos:
TAIP
NE
?
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
Ingredientai:
  • Cukrus, 1.5 stiklinės
  • Kiaušiniai, baltymai, 7 vienetai
  • Soda
  • Citrinos rūgštis
Gaminimo instrukcija:

Viską išplakame iki standžių putų, sudedame į konditerinį maišelį ir išspaudžiame į skardą norimos formos sausainiukus (galima sudėti šaukšteliu).
Tada kišame į 110 laipsnių temperatūros orkaitę ir džioviname kol sukietėja.
Skanaus!

Receptą atsiuntė: Lina
» Rašyti komentarą
» Komentarai
anete to lialia
2011-11-17 15:34
esu profesionali konditere-vireja, pykit jus kiek norit, kaip jus juos vadinat baltyminiai sausainiai saldukai kepami per karstai paruduoja. jie vadinami morengais. ir geriausiai dziusta praviroje orkaiteje. jei pradeda skrusti, o vidus dar zalias, sumazinkite temperatura. ir nereikia cia jokios chemijos,kad jie butu balti, nes ju spalva ir turi buti balta.. as netgi nededu sodos darant vaikams. ir kuo puikiausiai gaunasi.
burnojant vieni ant kitu tik parodot savo zema intelekto lygi..
be to, baltymams bei cukrui skrundant susidaro kancerogenai.
autore, pykit jus ant manes kiek norit, bet jie neturi taip paruduoti. primazinkit temperatura daugiau jei svyla greit ir praverkit orkaite.
kas vel rekausit ant manes, prasom laisva valia, as morengu per diena iskepu po keliasdesimt kg.. isivaizduojat kiek tai?. puse kambario apkrauta buna dezem...
kam jie lipo, tizo - per trumpai ir per karstai kepet.
atsiprasau uz didziuju raidziu nerasyma ir svepla teksta (bedos su kompiuteriu)
Mix
2011-10-13 17:36
Mes tai juos vadinam "riniais sausainiais" nes lengvi kaip plunksnelės ir labai skanūs o
ganaxe
2011-10-05 19:23
o ar galima nuplikius obolius ir išdžiovinus orkaitei ideti mases ir dar pakepinti orkaiteje?
lukutea
2011-09-17 21:38
labai skamnūs jei nemokat daryt niekas nekaltas nei pridege nei ka ir tešla gerai gavos jei per daug piraga iškepem
Kika
2011-07-01 22:21
MANO TAI MAMA MOKA SI RECEPTA ATMINTINAI!!! TAI NET NEREIKIA SKAITYTI!!!