Baltojo vyno žėlė

Baltojo vyno žėlė
Akcijos:
TAIP
NE
?
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
Ingredientai:
  • Vynas, baltas, sausas, 750 mililitrų
  • Persikai, konservuoti, 1 skardinė
  • Obuoliai, 1 vienetas
  • Želatina, 40 gramų
  • Vyšnios, be kauliukų, 2 saujos
Gaminimo instrukcija:
  1. Želatina 30 min užmirkyti nedideliame vyno kekyje. Kol rinksta želatina supjaustome vaisius (pagal jūsų norą) Išbrinkusią želatiną kaitiname ant mažos ugnies ol visiškai ištirps. Supilame likusį vyna ir viską išmaišome. Į formą sudedame vaisius, supilame "želatininį vyna" ir paliekame šaldytuve iki sustings.

  2. P.S. Cukraus nedėjau, nes konservuoti persikai dave savotišką saldumą.

Porcijų skaičius: 8
Receptą atsiuntė: Julija
» Rašyti komentarą