Baltojo vyno žėlė

Akcijos:
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
?
- Vynas, baltas, sausas, 750 mililitrų
- Persikai, konservuoti, 1 skardinė
- Obuoliai, 1 vienetas
- Želatina, 40 gramų
- Vyšnios, be kauliukų, 2 saujos
Gaminimo instrukcija:
Porcijų skaičius: 8
Želatina 30 min užmirkyti nedideliame vyno kekyje. Kol rinksta želatina supjaustome vaisius (pagal jūsų norą) Išbrinkusią želatiną kaitiname ant mažos ugnies ol visiškai ištirps. Supilame likusį vyna ir viską išmaišome. Į formą sudedame vaisius, supilame "želatininį vyna" ir paliekame šaldytuve iki sustings.
P.S. Cukraus nedėjau, nes konservuoti persikai dave savotišką saldumą.
» Rašyti komentarą