Baltojo vyno drebučiai

Baltojo vyno drebučiai
Akcijos:
TAIP
NE
?
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
Ingredientai:
  • Mandarinai, 200 gramų
  • Vyšnios, papuošimui
  • Baltas vynas, 0.7 litro
  • Želė, citrinų, pakeliai, 2 vienetai
Gaminimo instrukcija:

Vyną pašildyti iki 60 laipsnių temperatūros, suberti želė, nuolat maišant ištirpinti ir įdėti į šaldytuvą, kad sustingtų. Mandarinus nuplauti, nulupti ir išdalinti skiltelėmis. Prieš patiekiant drebučius, supjaustyti ir sudėti į taures kartu su mandarinų skiltelėmis. Papuošti vyšniomis.

Receptą atsiuntė: Jolanta
» Rašyti komentarą
» Komentarai
nama
2012-08-29 09:20
gali būti skanu
(anonimas)
2011-07-19 18:30
turetu buti skanu