Baltojo šokolado ir varškės desertas

Akcijos:
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
?
- Varškė, 250 gramų
- Plakamoji grietinėlė, 35 proc., 200 mililitrų
- Šokoladas, baltasis, 100 gramų
- Cukraus pudra, 50 gramų
Gaminimo instrukcija:
Porcijų skaičius: 4
Šokoladą ištirpiname ir paliekame atvėsti.
Tuo metu gerai išplakame grietinėlę.
Į ją atsargiai įmaišome varškę (ji turi būti švelni, ne grūdėta).Atvėsusį, bet dar skystą šokoladą sudedame į grietinėlės ir varškės masę, beriame persijotą cukraus pudrą ir viską išmaišome.
Kelioms valandoms paliekame šaltai.Prieš valgant papuošiame mėgstamais vaisiais ar uogomis.
» Rašyti komentarą
» Komentarai
2011-10-02 18:00
man atrodo kad isimilejau




2011-09-11 10:15
jau begu gamint neistversiu



2011-07-18 21:25
o galima plakt su plaktuvu kazin ar su ranka butinai? 

2011-06-19 17:20
nezinau kaip galejo iseiti kazkas skysto. Jis gaunasi toks kreminis. gal giretineles neisplakei?
2012-06-11 23:22