Baltojo šokolado ir varškės desertas

Baltojo šokolado ir varškės desertas
Akcijos:
TAIP
NE
?
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
Ingredientai:
  • Varškė, 250 gramų
  • Plakamoji grietinėlė, 35 proc., 200 mililitrų
  • Šokoladas, baltasis, 100 gramų
  • Cukraus pudra, 50 gramų
Gaminimo instrukcija:
  1. Šokoladą ištirpiname ir paliekame atvėsti.

  2. Tuo metu gerai išplakame grietinėlę.
    Į ją atsargiai įmaišome varškę (ji turi būti švelni, ne grūdėta).

  3. Atvėsusį, bet dar skystą šokoladą sudedame į grietinėlės ir varškės masę, beriame persijotą cukraus pudrą ir viską išmaišome.
    Kelioms valandoms paliekame šaltai.

  4. Prieš valgant papuošiame mėgstamais vaisiais ar uogomis.

Porcijų skaičius: 4
Receptą atsiuntė: Vaida P.
» Rašyti komentarą
» Komentarai
Aiste
2012-06-11 23:22
Ar galima vietoj grietineles naudot grietine?
(anonimas)
2011-10-02 18:00
man atrodo kad isimilejau
super alex
2011-09-11 10:15
jau begu gamint neistversiu
jovita
2011-07-18 21:25
o galima plakt su plaktuvu kazin ar su ranka butinai?
VaidaP
2011-06-19 17:20
nezinau kaip galejo iseiti kazkas skysto. Jis gaunasi toks kreminis. gal giretineles neisplakei?