Baltojo šokolado ir matcha arbatos pyragas

Akcijos:
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
?
- Cukrus, 140 gramų
- Kiaušiniai, dideli, 3 vienetai
- Kvietiniai miltai, 190 gramų
- Druska
- Sviestas, 125 gramai
- Kepimo milteliai, 1 arbatinis šaukštelis
- Arbata, Matcha arbatos milteliai, 1.5 arbatinio šaukštelio
- Šokoladas, baltasis, 80 gramų
Gaminimo instrukcija:
Sviestą ištirpinti. Šokoladą sutrupinti ir ištirpinti virš garų ar karšto
vandens vonelėje. Cukrų ir kiaušinius išplakti iki baltos masės. Įsijoti
miltus, sumaišytus su kepimo miteliais, druska. Supilti ištirpintą ir atvėsusį
sviestą, išmaišyti. Trečdalį tešlos įdėti į kitą indą, suberti matcha arbatos
miltelius ir išmaišyti. Į likusius 2/3 tešlos supilti šokoladą.
Pusę baltos tešlos sudėti kepimo indą, užpilti arbatine tešla ir vėl
užkloti likusia balta tešla. Kepti 180 laipsnių
įkaitintoje orkaitėje 45-50 min.
» Rašyti komentarą
» Komentarai
2009-12-21 22:38
Milteliai matyt tik anglijoj ir kitose salyse yra
2009-08-20 18:49
kas nors bande sita kepti? 
ir kur tos arbatos milteliu gaut?

ir kur tos arbatos milteliu gaut?

2010-09-12 16:27