Baltoji žuvis su karštomis daržovių salotomis ir juodaisiais pipirais bei krapais

Akcijos:
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
?
- Baklažanai, pjaustyti kubeliais, daržovių salotoms, 150 gramų
- Česnakai, grūsti, daržovių salotoms, 10 gramų
- Pomidorai, švieži, daržovių salotoms, 120 gramų
- Porai, pjaustyti kubeliais, daržovių salotoms, 60 gramų
- Kvietiniai miltai, 60 gramų
- Alyvuogių aliejus, daržovių salotoms, 60 gramų
- Grietinėlė, papuošimui
- Druska
- Druska, daržovių salotoms
- Aliejus, daržovių, 60 gramų
- Žuvis, baltoji, filė, 700 gramų
- Cukinijos, pjaustytos kubeliais, daržovių salotoms, 150 gramų
- Krapai, daržovių salotoms, 1 arbatinis šaukštelis
- Juodieji pipirai, malti, 1 arbatinis šaukštelis
Gaminimo instrukcija:
Ingredientų kiekis nurodytas 4 asmenims.
Įdėkite žuvį į dubenį, apšlakstykite žaliųjų citrinų sultimis, pagardinkite druska ir SANTA MARIA juodaisiais pipirais. Palikite marinuotis 10 min. Apvoliokite žuvį miltuose ir kepkite įkaitintoje keptuvėje. Kitoje keptuvėje alyvų aliejuje 3 min. pakepinkite cukinijas ir baklažanus. Sudėkite porus su česnakais ir šiek tiek pakepkite. Vėliau įdėkite pomidorus, SANTA MARIA krapus, druską ir maišydami kepkite dar 5 min. Lėkštėje išdėliokite daržoves, o ant viršaus keptą žuvį ir patiekite su grietine.
» Rašyti komentarą