Baltoji žuvis su karštomis daržovių salotomis ir juodaisiais pipirais bei krapais

Baltoji žuvis su karštomis daržovių salotomis ir juodaisiais pipirais bei krapais
Akcijos:
TAIP
NE
?
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
Ingredientai:
  • Baklažanai, pjaustyti kubeliais, daržovių salotoms, 150 gramų
  • Česnakai, grūsti, daržovių salotoms, 10 gramų
  • Pomidorai, švieži, daržovių salotoms, 120 gramų
  • Porai, pjaustyti kubeliais, daržovių salotoms, 60 gramų
  • Kvietiniai miltai, 60 gramų
  • Alyvuogių aliejus, daržovių salotoms, 60 gramų
  • Grietinėlė, papuošimui
  • Druska
  • Druska, daržovių salotoms
  • Aliejus, daržovių, 60 gramų
  • Žuvis, baltoji, filė, 700 gramų
  • Cukinijos, pjaustytos kubeliais, daržovių salotoms, 150 gramų
  • Krapai, daržovių salotoms, 1 arbatinis šaukštelis
  • Juodieji pipirai, malti, 1 arbatinis šaukštelis
Gaminimo instrukcija:

Ingredientų kiekis nurodytas 4 asmenims.

Įdėkite žuvį į dubenį, apšlakstykite žaliųjų citrinų sultimis, pagardinkite druska ir SANTA MARIA juodaisiais pipirais. Palikite marinuotis 10 min. Apvoliokite žuvį miltuose ir kepkite įkaitintoje keptuvėje. Kitoje keptuvėje alyvų aliejuje 3 min. pakepinkite cukinijas ir baklažanus. Sudėkite porus su česnakais ir šiek tiek pakepkite. Vėliau įdėkite pomidorus, SANTA MARIA krapus, druską ir maišydami kepkite dar 5 min. Lėkštėje išdėliokite daržoves, o ant viršaus keptą žuvį ir patiekite su grietine.

Receptą atsiuntė: Santa Maria
» Rašyti komentarą