Baltoji mišraine

Baltoji mišraine
Akcijos:
TAIP
NE
?
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
Ingredientai:
  • Agurkai, marinuoti, 4 vienetai
  • Bulvės, 1 kilogramas
  • Morkos, 4 vienetai
  • Svogūnai, laiškai, smulkinti, 1 sauja
  • Žirniai, konservuoti, 200 gramų
  • Kiaušiniai, 4 vienetai
  • Majonezas, 5 valgomieji šaukštai
  • Druska
Gaminimo instrukcija:

Bulves, morkas bei kiaušinius išvirkite, nulupkite ir supjaustykite mažais kubeliais.
Supjaustykite agurkus kubeliais.
Į dubenį sudėkite morkas, bulves, žirnelius, kiaušinius, agurkus, smulkintus svogūnų laiškus, majonezą, pagal skonį pabarstykite druska ir viską gerai išmaišykite.
Skanaus.

Receptą atsiuntė: Justelez
» Rašyti komentarą
» Komentarai
jojo
2013-12-17 09:55
kad misraine butu skani, patikrinkit agurku, konservuotu zirneliu skoni atskirai, kadangi jei sie produktai prasto skonio ar kokybes, tai ir misraines skonis susigadins. Ir patariu naudoti Helmans majoneza.
to anonimas
2013-05-22 17:30
Reikia nepagailėti pinigėlių geriems žirneliams ir skaniam majonezui, tuomet bus visuomet skani
Violeta
2013-05-22 17:27
Man su daktariška, tai nepatinka, geriau virto liežuvio ar šiaip kokios virtos neriebios mėsytės įpjaustyti. Su daktariška toks jau labai negurmaniškas variantas
anonimas
2012-04-07 13:05
Sveiki noreciau paklausti, kai gamini misraine viena karta ji iseina labai skani, o kita jau nebekokia ... nuo ko tai priklauso? Gal reikia ideti kokiu produktu nuo kuriu tas skonis butu dar skanesnis?
jurga
2011-10-25 09:08
skanu ir ziureti