Baltoji mišraine

Akcijos:
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
?
- Agurkai, marinuoti, 4 vienetai
- Bulvės, 1 kilogramas
- Morkos, 4 vienetai
- Svogūnai, laiškai, smulkinti, 1 sauja
- Žirniai, konservuoti, 200 gramų
- Kiaušiniai, 4 vienetai
- Majonezas, 5 valgomieji šaukštai
- Druska
Gaminimo instrukcija:
Bulves, morkas bei kiaušinius išvirkite, nulupkite ir supjaustykite mažais kubeliais.
Supjaustykite agurkus kubeliais.
Į dubenį sudėkite morkas, bulves, žirnelius, kiaušinius, agurkus, smulkintus svogūnų laiškus, majonezą, pagal skonį pabarstykite druska ir viską gerai išmaišykite.
Skanaus.
» Rašyti komentarą
» Komentarai
2013-05-22 17:30
Reikia nepagailėti pinigėlių geriems žirneliams ir skaniam majonezui, tuomet bus visuomet skani 

2013-05-22 17:27
Man su daktariška, tai nepatinka, geriau virto liežuvio ar šiaip kokios virtos neriebios mėsytės įpjaustyti. Su daktariška toks jau labai negurmaniškas variantas 

2012-04-07 13:05
Sveiki
noreciau paklausti, kai gamini misraine viena karta ji iseina labai skani, o kita jau nebekokia
... nuo ko tai priklauso? Gal reikia ideti kokiu produktu nuo kuriu tas skonis butu dar skanesnis? 



2011-10-25 09:08
skanu ir ziureti 

2013-12-17 09:55