Balto šokolado pyragas

Balto šokolado pyragas
Akcijos:
TAIP
NE
?
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
Ingredientai:
  • Cukrus, 270 gramų
  • Kiaušiniai, 5 vienetai
  • Kvietiniai miltai, 485 gramai
  • Pienas, 3,5 proc. riebumo, 400 mililitrų
  • Sviestas, kambario temperatūros, 250 gramų
  • Kepimo milteliai, 1 arbatinis šaukštelis
  • Šokoladas, baltasis, 365 gramai
Gaminimo instrukcija:

Ištirpinkite šokoladą ir sviestą. Išplakite kiaušinius su pienu ir cukrumi.
Įmaišykite šokolado ir sviesto masę. Miltus sumaišytus su kepimo milteliais taip pat įmaišykite į tešlą.
Kepkite 175° C karštumo orkaitėje apie 30 minučių.

Receptą atsiuntė: Marija
» Rašyti komentarą
» Komentarai
Kulinaras
2017-04-13 11:11
Man atrodo, kad 30 min kepti per mazai, nes minkstas dar labai būna.
anonimas
2013-11-30 10:29
nu ar jis sausas?
(anonimas)
2013-05-15 15:19
(anonimas)
2012-07-27 12:24
arselis: arselis:
(anonimas)
2012-07-19 11:17
abuciuotas: