Baltasis padažas mėsai

Baltasis padažas mėsai
Akcijos:
TAIP
NE
?
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
Ingredientai:
  • Kiaušiniai, trinys, 1 vienetas
  • Kvietiniai miltai, 1 valgomasis šaukštas
  • Druska
  • Sviestas, 2 valgomieji šaukštai
  • Sultinys, 2 stiklinės
  • Prieskoniai
Gaminimo instrukcija:

Šaukštas sviesto ir miltai pakepinami, praskiedžiami karštu sultiniu ir pavirinami ant silpnos ugnies 5-10min.
Kai padažas nuimamas nuo ugnies, įdedamas kiaušinio trynys, išmaišytas su šlakeliu padažo.
Pasūdoma, įdedamas likęs sviestas ir išmaišoma.
Taip pat galima įberti 0,5-1 šaukštą nedidelių kaparėlių.
Tinka virtai triušienai, veršienai, vištienai, avienai, kalakutienai.

Receptą atsiuntė: Rita
» Rašyti komentarą
» Komentarai
lijana
2017-12-08 23:01
skanu
sarune
2014-07-19 09:21
PIEVA vistienos kubeli sumaisyk su 1litru vandens ir turesi sultini
pieva
2013-01-26 10:23
o kas yra dvi stiklines sultinio?
niuz
2012-08-16 16:00
na trinys cia tik skoni sugadina,o sviesta galyma pakept tada gaunasi be gumulu
niuz
2012-08-16 15:57
na trinys tik sugadina skoni,o sviesta reikia visu pirma pakepint,kad normaliai issilydytu