Baltasis padažas mėsai

Akcijos:
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
?
- Kiaušiniai, trinys, 1 vienetas
- Kvietiniai miltai, 1 valgomasis šaukštas
- Druska
- Sviestas, 2 valgomieji šaukštai
- Sultinys, 2 stiklinės
- Prieskoniai
Gaminimo instrukcija:
Šaukštas sviesto ir miltai pakepinami, praskiedžiami karštu sultiniu ir pavirinami ant silpnos ugnies 5-10min.
Kai padažas nuimamas nuo ugnies, įdedamas kiaušinio trynys, išmaišytas su šlakeliu padažo.
Pasūdoma, įdedamas likęs sviestas ir išmaišoma.
Taip pat galima įberti 0,5-1 šaukštą nedidelių kaparėlių.
Tinka virtai triušienai, veršienai, vištienai, avienai, kalakutienai.
» Rašyti komentarą
» Komentarai
2014-07-19 09:21
PIEVA vistienos kubeli sumaisyk su 1litru vandens ir turesi sultini 

2013-01-26 10:23
o kas yra dvi stiklines sultinio?
2012-08-16 16:00
na trinys cia tik skoni sugadina,o sviesta galyma pakept tada gaunasi be gumulu 

2012-08-16 15:57
na trinys tik sugadina skoni,o sviesta reikia visu pirma pakepint,kad normaliai issilydytu 

2017-12-08 23:01