Baltas kalnelis

Baltas kalnelis
Akcijos:
TAIP
NE
?
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
Ingredientai:
  • Varškė, 500 gramų
  • Džiovinti vaisiai, 100 gramų
  • Grietinė, 200 gramų
  • Cukrus, 150 gramų
  • Sausainiai, 2 pakeliai
Gaminimo instrukcija:
  1. Varškę sutrinti su grietine ir cukrumi (galima įmaišyti citrinos sulčių).
    Masė turi būti ganėtinai tiršta ir drėgna.

  2. Imtis statybos: dėti sausainių pagrindą, tada tepti varškę, vėl sausainius - vėl varškę ir taip susluoksniuoti, viršutinis sluoksnis turi būti varškės.
    Viršų papuošti džiovintais vaisiais ir sausainių trupiniais.
    Torčiuką palaikyti kelias valandas šaldytuve. Skanaus! :)

Porcijų skaičius: 6
Receptą atsiuntė: Aistė
» Rašyti komentarą