Balandėliai "Tinginiai"

Balandėliai "Tinginiai"
Akcijos:
TAIP
NE
?
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
Ingredientai:
  • Kiaulienos faršas, arba kitas mėgstamas, 0.5 kilogramo
  • Kopūstai, 300 gramų
  • Ryžiai, virti, 200 gramų
  • Kiaušiniai, 2 vienetai
  • Morkos, 1 vienetas
  • Svogūnai, 1 vienetas
  • Batonas, 1 riekė
  • Kvietiniai miltai, 5 valgomieji šaukštai
  • Pienas
  • Aliejus
  • Prieskoniai
Gaminimo instrukcija:
  1. Morkas nuskutame ir sutarkuojame stambia tarka. Kopūstą supjaustome juostelėmis. Svogūną susmulkiname. Daržoves pagardiname prieskoniais ir patroškiname, kol suminkštės.

  2. Dedame į indą su mėsa ryžius, įmušame kiaušinį, dedame miltų, druskos, mėsos prieskonių. Batoną pamirkome piene ir įmaišome į faršą. Formuojame kukulius ir apkepame keptuvėje aliejuje ar orkaitėje. (Jei masei trūksta kietumo, įdėkite dar miltų)

  3. Iškeptus kukulius sumaišome su troškintomis daržovėmis.

Porcijų skaičius: 4
Receptą atsiuntė: anabele
» Rašyti komentarą
» Komentarai
andrius
2017-05-24 12:47
kaiptik vakar gaminau tik as kopusta netroskinau o tiesiog viska sumaisiau ir tada apkepinau ir poto troskinau padaze
laima
2015-09-03 17:42
receptukas geras ir lengvas ir skanu
emma
2014-02-08 17:47
receptukas liux...bet as niekad nededu i farsa virtu ryziu,visada dedu nevirtus....juk jie su mesa kartu isverda, kam dirbti be reikalo taip greiciau o skonis tas pats
lina versilovaite
2012-07-12 16:38
labai skaniai atrodo,sendien ganinu vakarieniai
lina versilovaite
2012-07-12 16:36
as dar jo neragavau bet atrodo tai skaniai.sendien ji gaminu vakarieniai vyrui