Balandėliai su pastarnokais

Balandėliai su pastarnokais
Tikrai labai skanu ir jokių bulvių :)
Akcijos:
TAIP
NE
?
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
Ingredientai:
  • Kopūstai, 1 vienetas
  • Kiaulienos faršas, 500 gramų
  • Pastarnokas, 5 vienetai
  • Morkos, 4 vienetai
  • Kiaušiniai, 3 vienetai
  • Ryžiai, 4 valgomieji šaukštai
  • Česnakai, 3 skiltelės
  • Laurų lapai, 5 vienetai
  • Druska, 1 žiupsnelis
  • Pipirai, 1 žiupsnelis
  • Aliejus
Gaminimo instrukcija:
  1. Faršą maišau su apvirtais ryžiais, druska ir pipirais (pagal skonį), kiaušiniais.

  2. Kopūstą apverdu ir darau balandėlius.

  3. Dedu į puodą lauro lapus, česnakus, vieną smulkiai pjaustytą pastarnoką, pilu vandens (apie 600 ml) ir sudėjusi balandėlius troškinu apie 1 valandą.

  4. Keturis didelius pastarnokus nulupu, pjaustau kubeliais ir kepu keptuvėje su trupučiu aliejaus apie 10-15 minučių, uždengus.

Porcijų skaičius: 4
Receptą atsiuntė: Rima
» Rašyti komentarą