Balandėliai su lašiša

Balandėliai su lašiša
Akcijos:
TAIP
NE
?
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
Ingredientai:
  • Juodieji pipirai
  • Kopūstai, savojos, lapai, 6 vienetai
  • Morkos, 2 vienetai
  • Svogūnai, 1 vienetas
  • Kiaušiniai, 1 vienetas
  • Lašiša, filė, 500 gramų
  • Džiūvėsėliai, 2 valgomieji šaukštai
  • Grietinėlė, 4 valgomieji šaukštai
  • Druska
  • Sviestas, 1 valgomasis šaukštas
  • Rožiniai pipirai
Gaminimo instrukcija:

Savojos kopūsto lapus pavirti lengvai pasūdytame vandenyje 5-7 min. arba garpuodyje - 10 min. Išvirtus lapus perlieti šaltu vandeniu, nusausinti.
Svogūną susmulkinti ir apkepinti svieste.
Lašišą supjaustyti kubeliais, apšlakstyti citrinos sultimis ir apkepinti kartu su patroškintais svogūnais.
Sutrinti žuvį kartu su sutarkuotomis morkomis, džiūvėsėliais ir kiaušiniu. Sudėti prieskonius.
Dėti žuvies masę ant kopūsto lapų ir suvynioti.
Žuvies balandėlius sudėti į kepimo indą, aplieti grietinėle ir įpilti 100 ml verdančio vandens.
Troškinti balandėlius 180 laipsnių orkaitėje.

Receptą atsiuntė: Svetlana
» Rašyti komentarą
» Komentarai
opaieuropa
2011-05-08 10:50
na,visai nieko ,taciau reiktu lasisa pakeisti kita zuvimi ,per brangus malonumas kisti lasisa i kopusta