Balandėliai su lašiša

Akcijos:
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
?
- Juodieji pipirai
- Kopūstai, savojos, lapai, 6 vienetai
- Morkos, 2 vienetai
- Svogūnai, 1 vienetas
- Kiaušiniai, 1 vienetas
- Lašiša, filė, 500 gramų
- Džiūvėsėliai, 2 valgomieji šaukštai
- Grietinėlė, 4 valgomieji šaukštai
- Druska
- Sviestas, 1 valgomasis šaukštas
- Rožiniai pipirai
Gaminimo instrukcija:
Savojos kopūsto lapus pavirti lengvai pasūdytame vandenyje 5-7 min. arba garpuodyje - 10 min. Išvirtus lapus perlieti šaltu vandeniu, nusausinti.
Svogūną susmulkinti ir apkepinti svieste.
Lašišą supjaustyti kubeliais, apšlakstyti citrinos sultimis ir apkepinti kartu su patroškintais svogūnais.
Sutrinti žuvį kartu su sutarkuotomis morkomis, džiūvėsėliais ir kiaušiniu. Sudėti prieskonius.
Dėti žuvies masę ant kopūsto lapų ir suvynioti.
Žuvies balandėlius sudėti į kepimo indą, aplieti grietinėle ir įpilti 100 ml verdančio vandens.
Troškinti balandėlius 180 laipsnių orkaitėje.
» Rašyti komentarą
» Komentarai
2011-05-08 10:50