Balandėliai su grybais

Akcijos:
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
?
- Kopūstai, lapai, 10 gramų
- Ryžiai, 200 gramų
- Druska
- Aliejus, 2 valgomieji šaukštai
- Grybai, šviežūs, 500 gramų
- Pomidorų pasta, 2 valgomieji šaukštai
Gaminimo instrukcija:
Ryžius išvirti.
Grybus išvirti, smulkiai supjaustyti ir sumaišyti su ryžiais bei pomidorų pasta.
Kopūstų lapus pavirti 2-3 min.
Ant kiekvieno išvirto kopūsto lapo dėti 2-3 šaukštus grybų įdaro, susukti ir apkepinti aliejuje.
Tada sudėti balandėlius į puodą, užpilti vandeniu, sudėti prieskonius ir patroškinti.
Patiekti su virtomis bulvėmis.
» Rašyti komentarą
» Komentarai
2011-07-11 17:46
idaras gaunasi skystas butinai reikia miltu,manu kad sulipdytu idara.Pries kepant balandelius butina apvolioti miltuose,kitaip isyra balandeliai.
Vienu zodziu-darbo daug,o patiekalas siaip sau
Skaniausia butu,jei ryziu nedaug,o kepto svoguno ir grybu daug 



2014-07-02 13:33