Balandėliai su grybais

Balandėliai su grybais
Akcijos:
TAIP
NE
?
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
Ingredientai:
  • Kopūstai, lapai, 10 gramų
  • Ryžiai, 200 gramų
  • Druska
  • Aliejus, 2 valgomieji šaukštai
  • Grybai, šviežūs, 500 gramų
  • Pomidorų pasta, 2 valgomieji šaukštai
Gaminimo instrukcija:

Ryžius išvirti.
Grybus išvirti, smulkiai supjaustyti ir sumaišyti su ryžiais bei pomidorų pasta.
Kopūstų lapus pavirti 2-3 min.
Ant kiekvieno išvirto kopūsto lapo dėti 2-3 šaukštus grybų įdaro, susukti ir apkepinti aliejuje.
Tada sudėti balandėlius į puodą, užpilti vandeniu, sudėti prieskonius ir patroškinti.
Patiekti su virtomis bulvėmis.

Receptą atsiuntė: vegetarė
» Rašyti komentarą
» Komentarai
REGINA
2014-07-02 13:33
Tikrai labai gardu
Vyka
2011-07-11 17:46
idaras gaunasi skystas butinai reikia miltu,manu kad sulipdytu idara.Pries kepant balandelius butina apvolioti miltuose,kitaip isyra balandeliai. Vienu zodziu-darbo daug,o patiekalas siaip sau Skaniausia butu,jei ryziu nedaug,o kepto svoguno ir grybu daug