Balandėliai su dešrelėmis

Balandėliai su  dešrelėmis
Akcijos:
TAIP
NE
?
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
Ingredientai:
  • Česnakai, 1
  • Juodieji pipirai
  • Kopūstai, galvos, 1 vienetas
  • Morkos, 1 vienetas
  • Svogūnai, 1 vienetas
  • Dešrelės, Biovela, 400 gramų
  • Majonezas, 1 valgomasis šaukštas
  • Druska
  • Kečupas, 1 valgomasis šaukštas
Gaminimo instrukcija:

Išpjauti kopūsto kotą ir apvirti vandenyje, išskirstyti lapais, nupjauti lapo storąją dalį ir į kiekvieną lapą suvynioti po dešrelę. Smulkiai sukapoti česnaką, morką sutarkuoti, svogūną supjaustyti ir viską pakepinti su šlakeliu aliejaus, paskaninti druska, pipirais. Sudėti kartu su balandėliais į puodą ir troškinti ant mažos ugnies apie valanda.

Receptą atsiuntė: Olga
» Rašyti komentarą