Balandėliai su dešrelėmis

Akcijos:
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
?
- Česnakai, 1
- Juodieji pipirai
- Kopūstai, galvos, 1 vienetas
- Morkos, 1 vienetas
- Svogūnai, 1 vienetas
- Dešrelės, Biovela, 400 gramų
- Majonezas, 1 valgomasis šaukštas
- Druska
- Kečupas, 1 valgomasis šaukštas
Gaminimo instrukcija:
Išpjauti kopūsto kotą ir apvirti vandenyje, išskirstyti lapais, nupjauti lapo storąją dalį ir į kiekvieną lapą suvynioti po dešrelę. Smulkiai sukapoti česnaką, morką sutarkuoti, svogūną supjaustyti ir viską pakepinti su šlakeliu aliejaus, paskaninti druska, pipirais. Sudėti kartu su balandėliais į puodą ir troškinti ant mažos ugnies apie valanda.
» Rašyti komentarą