Balandėliai pagal Sandrą

Balandėliai pagal Sandrą
Akcijos:
TAIP
NE
?
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
Ingredientai:
  • Kopūstai, didelė galva, 1 vienetas
  • Morkos, vidutinės, 6 vienetai
  • Ryžiai, 125 gramai
  • Kiaulienos faršas, 300 gramų
  • Jautienos faršas, 300 gramų
  • Druska
  • Prieskoniai, mėsai
Gaminimo instrukcija:

Apvirti kopūstą ir atsargiai nuimti didžiuosius lapus.
Išvirti ryžius ir atvėsinti.
Ryžius, kiaulienos bei jautienos faršą sumaišyti ir pagardinti prieskoniais.
Paimti kopūsto lapą, ant jo galo dėti faršo ir suvynioti.
Padaryti balandėlius iš visų kopūsto lapų.
Balandėlius dėti vieną prie kito į puodą, uždėti juostelėmis arba griežinėliais supjaustytas morkas, užpilti vandeniu, įberti druskos ir troškinti apie 30 min.
Patiekti su bulvių koše ir grietine.
Skanaus.

Receptą atsiuntė: Sandra
» Rašyti komentarą
» Komentarai
Nastia
2012-02-20 11:45
apkepinti daug skanesni...
Inga
2011-03-12 16:45
Labai skanu dar jei į vidų kartu su faršu ir ryžiais dedi svieste pakepintų svogūnų ir morkų Lb lb lb skanu Ir dar padažą su miltais, pienu ir pomidorų padažu
Siga
2011-02-04 16:32
visada taip gaminame balandelius, ir senele, ir tetis taip gamino, tikrai nereikia jokiu kepimu riebaluose, sitas receptelis - liuks
I
2011-01-25 13:52
galiu pasakyt cia nemazai zmogeliu nenusimano apie tikras maisto paslaptis...
nereikia pomidoru sulciu.. nereikia riebalu...
reikia del kvapo ideti, o ne tam, kad paskestu pomidoru sultyse.. o svarbiausia gaminti su meile, va tada bus skaniausias maistas.
o jei nepatinka gaminti tai niekad ir nebus skanu..
Sandra
2010-10-14 19:40
pirmas dalykas kam tuos balandelius visi norite grusti i riebaluotas keptuves, kam jum tie riebalai papildomi..? reikia maitintis sveikai, o ne riebiai.. viskas cia butu gerai su tais balandeliai, jei juos troskintu padaze.. o balandeliams padazu galima sugalvoti ir pritaikyti pagal kiekvieno skoni..